Blog de promovări online

marți, ianuarie 08, 2013

Sacou albastru

Negru cu albastru
Albastrul, intrusul in paleta de toamna
Se pare ca, la fel ca si noi, designerii refuza sa renunte la vara. Altfel de ce si-ar face loc cu atata indarjire albastrul intr-o paleta de culori tomnatica, dominata in mod traditional de culor de pamant? Dar nu ne intelegeti gresit, nu ne plangem, ca doar a fost o vara chiar simpatica. Si oricum nu ne surade prea mult ideea de a imbraca iar haine groase. Totusi, parca albastrul asta iti mai da chef sa cutreieri un magazin, doua.

Combinatie vedeta: negrul cu albastru
Nu a fost dintotdeauna o combinatie prea indragita cea de negru cu albastru. Fie ca a fost considerata prea batranicioasa sau poate prea inexpresiva, pana anul trecut nimeni nu se prea incumeta sa faca o astfel de alegere. Dar pentru sezonul rece 2012/2013, lucrurile stau chiar mai bine.

Negru cu albastru
Pentru acelea dintre voi care nu vor sa se desparta inca de neoanele verii, puteti avea o trecere indulcita, cu un albastru la fel de electric. Iar daca vrei sa keep it classy, bleumarinul in combinatie cu negrul e calea cea dreapta…a modei, bineinteles. Si nu, nu o spunem noi, faptele vorbesc, anume tinutele de pe podiumurile Kenzo, Stella McCartney, Marc Jacobs, Carolina Herrera sau Preen.

Sursa: Ioana Pandele, www.gamine.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu