Blog de promovări online

luni, februarie 11, 2013

S-a lansat Bocanila.ro - Ajutorul mamicilor, prietenul bebelusilor

Bocanila
Bocanila.ro este locul in care mamicile gasesc un ajutor de nadejde, un loc cu produse si informatii utile despre sarcina, nastere, cresterea bebelusului si mai ales pentru luarea celor mai bune decizii privind achizitiile de produse dedicate mamicii si bebelusului.

Bocanila.ro a luat nastere din dorinta de a veni in ajutorul viitoarelor mamici cu produse si informatii care sa le ajute pe acestea sa ia cele mai bune decizii in ceea ce le priveste pe ele si pe bebelusii lor.

Perioada prenatala, in special in cazul primei sarcini, poate fi una coplesitoare: emotii, sperante, temeri, schimbari, alegeri si liste intregi de cumparaturi. Si pentru ca stim din experienta ca o viitoare mamica are nevoie de informatie pentru a lua cele mai bune decizii referitoare la perioada sarcinii si la bebelus, noi, echipa Bocanila.ro, venim in intampinarea mamicilor cu cat mai multe informatii si produse de calitate astfel incat perioada prenatala sa nu fie una stresanta, ci una placuta, plina de bucurie si lipsita pe cat posibil de stres.

Pe Bocanila.ro vei gasi informatii despre ce ai nevoie sa cumperi, despre cum sa alegi un carusel sau un patut, despre cum sa folosesti scutecele refolosibile sau cum sa decizi ce carucior sa achizitionezi.

Pe langa informatii utile, menite sa-ti vina in ajutor, vei gasi pe Bocanila o gama de produse atent selectionate pentru sanatatea si siguranta ta, ca mamica, si a bebelusului tau: produsele sunt de cea mai inalta calitate, parte din ele testate de echipa Bocanila, si sunt achizitionate de la importatori romani sau importate direct de la producatori europeni (cum este cazul scutecelor refolosibile FuzziBunz si Baba+Boo).

In magazinul Bocanila.ro vei gasi tot ce ai nevoie in timpul celor 9 luni de sarcina si dupa nasterea bebelusului: de la cosmetice organice la patuturi de lemn fabricate in Romania, de la carti si perne pentru gravide la scutece refolosibile si scaune auto.

Te asteptam pe Bocanila.ro!

PS. Exista si produse pe care nu le vei gasi la noi in magazin. Stii care anume? Produse in care noi nu credem, pe care noi nu le-am folosi nici pentru noi, nici pentru bebelusii nostri.

Sursa: www.bocanila.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu