Blog de promovări online

joi, martie 14, 2013

Am lansat Graduo.ro - o noua platforma online pentru materiale universitare

Graduo.ro
Graduo este un nou proiect în mediul online şi totodată una dintre cele mai riguros organizate librării online pentru materiale universitare. Mai mult decât atât, este o comunitate unde se întâlnesc creatori, distribuitori și utilizatori de proiecte, referate sau cursuri ce doresc să optimizeze munca şi timpul alocat gestionării resurselor.

Cu un motor de căutare ușor de folosit și filtre ce facilitează identificarea rapidă și sigură a resurselor online necesare, acest portal românesc dedicat studenților clasifică cu exactitate informația la nivel de universitate, specializare, an, materie, profesor de curs, autor și multe altele, fiind un instrument extrem de util celor care au nevoie de informații credibile și exacte.

Librăria online are deja peste 13.000 de utilizatori și conține lucrări provenind din 110 universități din România, 610 facultăți, peste 2.500 de specializări și peste 50.000 materii sunt documentate, transformând această platformă într-un ghid util pentru cercetarea academică și profesională. Pe Graduo accesul permanent la proiecte variate: cărţi, cursuri universitare scanate sau tehnoredactate, proiecte, seminarii, laboratoare, documentaţii, materiale utile şi teme disponibile gratuit sau în schimbul unor puncte valorice, fie cumpărate, fie acumulate prin contribuţie proprie facilitează eforturile studenților și nu numai.

Mai mult decât atât, platforma oferă posibilitatea celor care își uploadeaza proiectele de a valorifica materialele relevante care, odată încărcate, pot fi valorificate la fiecare download prin acumularea de puncte sau credit. Calitatea documentelor este verificată de moderatori, iar previzualizarea materialelor conferă siguranță utilizatorului că va beneficia de un material util.

www.graduo.ro este o platformă interactivă care asigura un sistem de ratinguri si comentarii si, pe termen lung, îşi propune să devină cea mai la îndemână şi de încredere sursă de informare pentru studenții care își doresc să-și eficientizeze procesul de învățare.

Platforma online oferă asistentă utilizatorilor săi de luni până vineri, între orele 9.00 - 18.00, prin intermediul adresei de email: office@graduo.ro și prin apelarea numărului de telefon 0733 580 087.

Sursa: Adrian Enache, eBusiness Manager Graduo, www.graduo.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu