Blog de promovări online

luni, martie 25, 2013

Cea mai vanduta casa

Cea mai vanduta casa Unic Rotarex
Rotarex fabrica de case pe structura metalica ofera in toata tara case ieftine pe structura metalica. Cea mai vanduta casa este modelul de 72mpSD - 30.000 euro la cheie.

A fost printre primele modele de case gandita sa aibe cel mai bun raport calitate pret in categoria ei. Anul acesta a fost cea mai vanduta casa si toti cei care au vazut-o, stiu ca este suficienta pentru o familie ca cea din imagine. Este o casa ieftina, pe structura metalica usoara, 72 mpSD cu living, baie, bucatarie cu loc de luat masa, doua dormitoare, spatiu tehnic, windfang si o terasa exterioara acoperita foarte utila.La 30.000 euro (cu tot cu fundatie si finisaje) este un pret la care oricine se poate gandii.Sper dupa ce o s-o analizati sa spuneti si dumneavoastra ca-si merita titulatura de cea mai vanduta casa.

Oferta noastra se refera la aceasta casa in kit 5  la pretul de 22.950 euro cu TVA, transport, montaj si proiect inclus. Celelalte lucrari se pot face cu colaboratorii nostrii sau ai dumneavoastra.

SUPRAFETE UTILE PLAN :
- Camera de zi: S= 19.14mp.
- Bucatarie: S= 7.50mp.
- Baie: S= 5.13mp.
- Dormitor 1: S= 9.91mp.
- Dormitor 2: S= 12.84mp.
- Spatiu tehnic: S= 4.88mp.
- Terasa: S= 7.32mp.

Despre SC Unic Rotarex SRL
Rotarex fabrica de case pe structura metalica, cea mai moderna tehnologie in domeniu. Hale metalice, profile zincate, corturi industriale si pentru evenimente, containere si cabine de paza. Constructii sociale, constructii comerciale, magazine, chioscuri. Toata gama de produse agrozootehnice: grajduri, adaposturi in camp, solarii si sere, silozuri si soproane. Standuri expozitionale, mobilier metalic, panouri publicitare si litere volumetrice. Cea mai moderna structura, cele mai bune produse.

Sursa: www.rotarex.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu