Blog de promovări online

vineri, martie 29, 2013

Doneaza o paine pentru batranii strazii (doar 3 Lei)

Batranii strazii
Foto: www.sperantapentruromania.ro
Ce inseamna pentru tine 3 lei? Poate pentru tine inseamna un humburger, o bere sau un suc…insa pentru un batran al strazii inseamna o paine!

Asociatia umanitara Speranta pentru Romania sustine in comuna Batar, jud. Bihor, un adapost pentru 40 de batrani ai strazii. Aici le oferim batranilor hrana, cazare si ingrijire permanenta, GRATIS. Batranii sunt luati de pe strada, din gari, din canale iar aici li se ofera conditii decente de locuit si se urmareste reintegrarea lor in societate.

Cei mai multi dintre ei insa, sunt alungati din casele lor de proprii lor copii. Acest adapost pentru batranii strazii este sustinut din donatii si din sponsorizarile venite din partea dvs. Cea mai mare problema pentru noi este procurarea painii zilnice. Zilnic un batran consuma paine de 3 lei, adica 40 de paini pe zi, 1240 de paini pe luna, 14 880 de paini pe an. Asta inseamna 120 de lei pe zi sau 3 720 lei pe luna, doar pentru paine.

Dorim sa multumim tuturor celor care ati adus faina, alimente, medicamente, imbracaminte, lenjerie direct la adapostul batranilor cu ocazia Sarbatorilor de Iarna.

Insa acum, toate acestea s-au epuizat si avem nevoie din nou de ajutorul dvs. Avem nevoie de paine sau faina pentru paine. Cei care doriti sa sustineti direct cu faina, puteti face lucrul acesta, noi avand posibilitatea colaborarii cu o brutarie din zona care primeste faina de la noi in schimbul painii.

In general insa, noi cumparam painea pentru batrani. O paine pe zi pentru un batran costa 3 lei. Facem un apel la toti cei care ne urmaresc si cei care pot si doresc sa ne ajute sa ne sprijiniti pentru a putea sa le oferim acestor batrani in continuare paine zi de zi.

Cei care doriti sa donati faina, va rugam sa ne contactati la:

email: infosperanta@gmail.com
Telefon: 0766 365 833, 0749 402 098, 0256 356 352

Cei care doriti sa faceti donatii in bani pentru cumpararea painii, va rugam sa alegeti una din modalitatile de mai jos:

1. Online cu cardul, aici: http://www.sperantapentruromania.ro/doneaza/
2. Prin PayPal, aici: http://www.sperantapentruromania.ro/doneaza/
3. In conturile bancare deschise la Raiffeisen Bank, pe numele asociatiei umanitare Speranta pentru Romania:

-IN LEI: RO 39 RZBR 000 006 001 204 2338 deschis la Raiffeisen Bank
-IN EURO:  RO 24 RZBR 000 006 001 218 9757, la Raiffeisen Bank, CODE  SWIFT: RZBRROBU

Cu respect
Echipa Speranta pentru Romania
www.sperantapentruromania.ro

Sursa: www.sperantapentruromania.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu