Blog de promovări online

miercuri, martie 27, 2013

Evenimentul caritabil Ora de Dar, ce are ca scop strangerea de fonduri pentru orfelinatul Sf. Iustina, Manastirea Marcus

Orfelinatul de la Manastirea Marcus
Daca intr-o zi 8 ore lucrezi, aproape 2 ti le petreci mancand, 8 ore dormi, o ora o petreci in trafic, alte cateva ore pe net, care este ora ta in care daruiesti?

Evenimentul te indeamna sa-ti creezi propria ORA DE DAR, in care sa-ti indrepti interesul catre a darui, a ajuta, a sustine pe cei slabi, cu nevoi speciale. Te asteptam alaturi de noi, in data de 6 aprilie 2013, la ora 10.30, pentru a imbratisa un stil de viata in care “a darui” sa devina o obisnuinta. Ia cu tine un mic dar, constand in haine, jucarii, carti, rechizite sau bani, pentru micutii ingerasi de la Orfelinatul Sf. Iustina din Manastirea Marcus. Toate darurile voastre le vor oferi un zambet de Paste si le vor lumina copilaria. Singur nu poti. Impreuna putem sa ajutam si sa ne ajutam sa devenim mai buni!

Mesajul ingerasilor care au nevoie de ajutorul dumneavoastra este: “Suntem 11 copii care suntem crescuti la manastire. Am fost abandonati de parinti sau pur si simplu, cei care ne-au dat viata nu au avut posibilitatea sa ne tina langa ei. Ne rugam mereu la Maica Domnului sa-i trimita în cale Maicii Serafima, cea care ne este mama si tata, ajutoare îngeresti dar si oameni cu suflet mare care s-o sprijine prin mici donatii contribuind astfel la cresterea noastra.” Mai multe despre povestea vietii lor puteti citi chiar pe blogul acestora http://ingeriidelamanastire.blogspot.ro/. Alaturi de noi, pentru a ne sustine cauza, se vor afla Oana si Viorel Lis, creatorul de moda Dyandy, trupa HaRa si membrii trupei Animal X, Anca Sigartau, Alessia si Andrei Leonte, trupa Ro’Se si multe alte personalitati ale show bizz-ului romanesc, actori, personalitati din televiziune si lumea politica. Artistul Alexandru Neagu, din trupa Ro’Se va dezvalui in premiera incredibila lui poveste de viata, iar Andrei Leonte ne va onora cu prezenta sa carismatica si ne va oferi un minunat moment muzical. 

Tot cu acorduri muzicale de suflet, ne vor incanta si diafana suedeza Elina alaturi de Alex, adica impreuna trupa Ro'Se.Totul in deosebita atmosfera a restaurantului Satya, avand alaturi pe reprezentantii Asociatiei de binefacere “Sf Iustina” si Maica Stareta Serafima, care ne vor povesti despre cele 11 fetite si ne vor inmana invitatii la concertul pe care acestea il vor sustine la Biblioteca Nationala in data de 26 aprilie, alaturi de corul Manastirii Radu Voda, ce isi vor lansa noul album de muzica psaltica.Daca ti-a placut, distribuie mai departe si invita-ti prietenii la eveniment. Suntem convinsi ca fiecare are acasa o jucarie, o carte sau o hainuta pentru a o darui, cu ocazia Pastelui. Sau contribuie direct cu o suma modica la urna mobila. Banii stransi, precum si obiectele, vor merge catre orfelinatul Manastirii Marcus. Persoanele ce nu pot participa la eveniment, dar doresc sa ajute acesti copii, pot dona bani in contul Asociatiei de binefacere Sf. Iustina. 

Te asteptam pe pagina de facebook: www.facebook.com/complexcare.ro sau pe site: www.complexcare.ro. Gazda evenimentului: Satya Restaurant&Ceainarie www.satya.ro. O atmosfera deosebita, un local decorat in stil oriental, cu masute joase din lemn exotic si pernute marocane. Ceainaria Satya este, pe langa taramul ceaiurilor exotice, spatiul ce gazduieste periodic evenimente precum conferinte spirituale, workshop-uri de dezvoltare personala, seri cultural-artistice de dans, teatru sau poezie, ateliere si cursuri saptamanale (dans, pictura mandale, frumusete, etc). Sponsori pentru beneficiari: Casa de Avocatura Eversheds, www.eversheds.ro. Sponsori in prajituri pentru beneficiarii evenimentului: Altceva dulce, http://www.facebook.com/AltcevaDulce?fref=tsPrajiturele, http://www.facebook.com/Prajiturele?fref=ts

Despre Complex Care
Asociatie non profit pentru persoanele cu nevoi special.

Sursa: www.complexcare.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu