Blog de promovări online

vineri, aprilie 26, 2013

Carti sanatate Dr. Ovidiu Bojor

Sanatate prin seminte legume si fructe
Foto: www.fiat-lux.ro
Dupa ce l-au vazut la televizor pe dr. Ovidiu Bojor, mai multi patroni de SERVICE AUTO ne-au solicitat cartile sale. Dansii considera ca ingrijirea sanatatii cu preparatele din plante si cu produsele stupului, asa cum o prezinta "Imparatul Plantelor", e foarte potrivita pentru oamenii care lucreaza intr-un service auto.

De aceea, va recomandam si Dvs. CARTILE pentru SANATATE ale acad. OVIDIU BOJOR si ale colaboratorilor sai: UN SET DE SASE CARTI, care insumeaza peste 1800 de pagini format de manual, LA PRET PROMOTIONAL DE 138 LEI

Cele sase carti fac parte din colectia SANATATE PENTRU TOTI. Ele contin informatii si recomandari pentru prevenirea si, respectiv, pentru tratarea majoritatii bolilor de care poate suferi un om, cu ajutorul terapiilor si produselor naturale (in special, preparatele din plante si produsele stupului).

Autorul principal este dr. farm. Ovidiu Bojor, membru al Academiei de Stiinte Medicale. La 88 de ani, Domnia Sa este un exemplu de vigoare fizica si intelectuala. L-ati vazut pe canalele TV si l-ati ascultat la Radio, dar e probabil ca n-ati stiut de unde sa-I procurati cartile. De aceea, va adresam aceasta oferta cu caracter promotional.

Subliniem ca preturile noastre sunt preturi modeste in raport cu preturile de pe piata actuala a cartii. De asemenea, pretul la care vi le oferim este cu cca 15% mai mic fata de pretul de librarie. La pret redus, cele sase carti costa 138 lei, dar beneficiarul poate solicita cate carti doreste. Editura suporta cheltuielile de transport / expeditie incepand cu achizitionarea a trei carti, indiferent de titlu. Cine cumpara toate cele sase carti plateste 138 lei fata de 152 de lei, cat ar plati la librarie si economiseste cca 16 lei cheltuieli de expeditie: o economie totala de cca 30 lei.

Aceste carti pot fi decontate cu specificatia: "carti", "carti de specialitate", "carti pentru trusa medicala a firmei" etc. Plata se face la primirea cartilor (in Bucuresti) sau la ridicarea coletului de la oficiul postal (in afara Bucurestiului). Iata cele sase carti:

1. SANATATE PRIN SEMINTE, LEGUME SI FRUCTE
de dr. farm. Ovidiu Bojor, 224 pag., pret redus: 20 lei
(Cum pot fi folosite semintele, legumele si fructele pentru cele mai diverse afectiuni.)

2. FITOTERAPIE TRADITIONALA SI MODERNA
de dr. farm. Ovidiu Bojor si dr. med. Octavian Popescu, 464 pag., pret redus: 36 lei
(Este cea mai completa lucrare in domeniul terapiilor naturale. Prezinta tratamentul bolilor pe sisteme si aparate ale corpului omenesc. Recomanda peste o mie de ceaiuri simple si compuse, decocturi, siropuri, tincturi, unguente si peste 250 de preparate compuse.)

3. GHIDUL PLANTELOR MEDICINALE SI AROMATICE de la A la Z
de dr. farm. Ovidiu Bojor, 270 pag., pret redus: 22 lei
(Prezinta cele mai importante 150 de plante ale campului si padurii: descriere, utilizare terapeutica, preparare, administrare etc..)

4. PLANTE SI MIRESME BIBLICE. HRANA PENTRU SUFLET SI TRUP
de dr. farm. Ovidiu Bojor si farm. pr. Raducanu Dumitru, 320 pag., pret redus: 20 lei
(Prezinta calitatile terapeutice ale plantelor care apar in Sfanta Scriptura si ne invata cum sa le folosim pentru sanatate. In a doua mare parte a cartii sunt prezentate cca o mie de produse naturale, pentru ce boli le putem folosi si de unde sa le procuram.)

5. AFECTIUNILE APARATULUI RESPIRATOR. TERAPII COMPLEMENTARE
coordonator: dr. farm. Ovidiu Bojor, 320 pag., pret redus: 20 lei
(Se ocupa de prevenirea si tratarea afectiunilor aparatului respirator, de la tuse, gripa si astm pana la cancerul pulmonar, cu ajutorul unei diversitati de terapii alternative.)

6. APITERAPIA sau CUM SA FOLOSIM PRODUSELE STUPULUI PENTRU SANATATE
de dr. bioch. Cristina Mateescu, director general al Institutului de Apicultura, 224 pag., pret redus: 20 lei (Ne invata cum sa folosim pentru sanatate produsele stupului: mierea de cele mai varietati, polenul, pastura, laptisorul de matca, propolisul, larvele, veninul si ceara de albine. Cartea este prefatata si recomandata de acad. Ovidiu Bojor)

Cartile sunt deosebit de complexe; noi v-am oferit doar cateva indicii. Pentru mai multe detalii despre aceste carti (si despre altele), va rugam sa accesati: www.fiat-lux.ro

Cu respect,
Constantin Sorescu
0723-327.124

Sursa: Constantin Sorescu, www.fiat-lux.ro

Un comentariu: