Blog de promovări online

miercuri, aprilie 24, 2013

InZonaTa si PRO FM dau primele 4 telefoane SAMSUNG GALAXY S4!

InZonaTa si PRO FM
Primii proprietari de SAMSUNG GALAXY S4 au fost alesi in luna aprile la concursul organizat de PRO FM ROMANIA si InZonaTa cu ocazia implinirii a 20 de ani de PRO! Sub numele „Cat zici 1,2,3,4.... poti CASTIGA 4 Samsung Galaxy S4!”, concursul desfasurat in toata luna aprilie a desemnat cate un castigator in fiecare zi de luni! Ultimul telefon pleaca luni, 29 aprilie catre un singur norocos dintre cei peste 18.000 de participanti inregistrati pana in acest moment.

Concursul lansat pe data de 1 aprilie nu a fost o gluma, ci a demonstrat cat de asteptat era telefonul SAMSUNG GALAXY S4 printre utilizatorii romani de smartphone. In primle 7 zile de concurs 9000 de participanti si-au incercat norocul pentru prima extragere ce a avut loc pe data de 8 aprilie.  Apoi, saptamanal numele castigatorilor au fost anuntate: Ignat Cornel Antonio, Miruna Popa, Radu Necula!

Ultima extragere va avea loc pe data de 29 aprilie din aproximativ 20.000 de participanti, incheind concursul aniversar „Cat zici 1,2,3,4.... poti CASTIGA 4 Samsung Galaxy S4! prin care InZonaTa si PRO FM ROMANIA si-au rasplatit fanii.

Pana acum InZonaTa si PRO FM ROMANIA au mai oferit in cadrul unor concursuri mai multe premii atractive: 5 iPhone 5, bilete la concertul Madonnei din Viena, o excursie la ski in Austria de Valentine’s Day si produse de plaja vara trecuta pentru toti membrii InZonaTa care vizitau studioul PRO FM din Mamaia.

Portalul InZonaTa are ca scop promovarea ofertelor speciale, reducerilor si promotiilor, astfel incat membrii nostri sa gaseasca ofertele pentru serviciile si produsele care ii intereseaza, din zona in care locuiesc sau muncesc. Iar prin sistemul punctelor de fidelitate oferim membrilor nostri posibilitatea de a beneficia gratuit de ofertele active pe site!

Dorim sa evidentiem faptul ca InZonaTa nu este un site de reduceri falimentare, ci un portal de oferte speciale promovate prin marketing geo-targetat . Dezvoltam constant strategii de fidelizare a membrilor si atragere de noi abonati. Participam la evenimente precum Baby Boom, Campionatul de Gatit in Aer Liber sau Targul de Turism si lansam concursuri in parteneriat cu MOVIEPLEX, Opera Romana, Pro FM Romania, Totul despre mame,  Ideal Mariaj, Comunitatea NN, Mixtopia, Florin Grozea etc.

Printre clientii nostri se numara: MOVIEPLEX, F64, Produse Preferate, Movie VIP Caffe, Jolie Shop, Club 99, Joy Silver, El Grande Comandante, Centrele de Remodelare Glamour, Bamboo Fitness, Kids Party by NoSurprises, Editura Curtea Veche, magazinele ETIC si multi altii.

Sursa: www.inzonata.ro 

Un comentariu:

  1. Data trecuta am visat la un 5S si m-am multumit cu bilete la film. N-am noroc de premii mari dar o sa particip, imi sta in spirit.

    RăspundețiȘtergere