Blog de promovări online

miercuri, aprilie 03, 2013

MORANDI – videoclip nou: EVERYTIME WE TOUCH

MORANDI - Everytime We Touch
‘Everytime we touch, I get this feeling…” rasuna deja pe majoritatea posturilor de radio nationale si internationale, deopotriva.
Pentru ca iubirea ii inspira mereu pe cei doi artisti, versurile piesei Everytime we touch au fost transpuse in imagini cu ajutorul regizorului Iulian Moga. 
Videoclipul spune povestea a sapte cupluri diferite ca tipologie, prin imagini puternice si emotionante: dans, tinerete, batranete, pasiune, regasire si dragoste eterna.

‘Everytime we touch, I get this feeling…” rasuna deja pe majoritatea posturilor de radio nationale si internationale, deopotriva.

Pentru ca iubirea ii inspira mereu pe cei doi artisti, versurile piesei Everytime we touch au fost transpuse in imagini cu ajutorul regizorului Iulian Moga.

Iubirea este vazuta ca o eliberare dintr-o existenta singuratica si lipsita de sens, spun cei doi artisti ai trupei Morandi. 


Filmarile videoclipului au avut loc in luna februarie in Bucuresti si in Los Angeles. S-a lucrat in paralel cu doua echipe: Randi a filmat la Bucuresti, in timp ce Marius Moga a filmat in SUA, la Los Angeles, acolo unde se afla pentru decernarea premiilor Grammy.

Videoclipul spune povestea a sapte cupluri diferite ca tipologie, prin imagini puternice si emotionante: dans, tinerete, batranete, pasiune, regasire si dragoste eterna.

Cu trei albume de succes si numeroase distinctii internationale primite in cei 8 ani de activitate, MORANDI a tinut ocupate primele locuri ale topurilor de specialitate, atat locale cat si internationale, cu hit-uri precum Love MeBeijo Uh-La-LaFalling AsleepAngels sau Save Me. Dupa 2 ani de pauza, in care s-au concentrat asupra concertelor in afara tarii si a muncii in studio, Randi si Marius Moga au revenit in forta cu un nou single si isi propun sa recucereasca topurile muzicale cu proiectul lor de suflet.

Sursa: Famous Production

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu