Blog de promovări online

luni, aprilie 15, 2013

O geanta Anuschka, premiul concursului pentru bloggeri organizat de iLUX

Concurs iLUX.ro
O geanta si doua portofele Anuschka sunt miza concursului pentru bloggeri organizat de iLUX.ro, magazin online de cadouri de lux, in perioada 15-24 Aprilie 2013, pe blogul iLUX.

Globalizarea tinde sa uniformizeze lumea accesorilor de dama, iar rezultatul este obisnuinta cu gentile produse pe banda rulanta si un impact major ori de cate ori un brand creativ reuseste sa razbeasca printre canoane.

iLUX si-a propus sa abordeze surprizele si lumea cadourilor altfel, intr-un mod original, motiv pentru care organizeaza concursul de creativitate “Indeplineste-ti visul cu iLUX, castiga o geanta Anuschka de lux!”, destinat exclusiv bloggerilor care pot castiga marele premiu, o geanta Anuschka la alegere sau doua portofele de la acelasi brand in valoare de 330 de lei fiecare.

Si pentru ca Anuschka nu ar fi existat fara creativitatea care inseamna sa visezi, iLUX isi incurajeaza concurentii sa conceapa o poveste cat mai originala pe care sa o construiasca in jurul gentii Anuschka pe care isi doresc sa o castige. Mai multa creativitate inseamna mai multe sanse de castig.

Bloggerii care vor sa castige o geanta Anuschka trebuie sa posteze povestea la ei pe blog si apoi sa se inscrie la concurs pe blogul iLUX, in perioada 15-24 Aprilie 2013.

iLUX - magazinul tau de cadouri de lux - ii provoaca pe concurenti sa conceapa o poveste tocmai pentru ca toate gentile Anuschka spun o poveste, al carei fir epic este insa redat cu pensula pe piele naturala prelucrata la cele mai inalte standarde. Designul ingeniosmotivele exotice si culorile vibrante ce caracterizeaza orice produs Anuschka continua povestea inceputa de fondatorul Swapan Basu, in India, unde sunt confectionate deosebitele produse de artizanat.

Gentile unicat de la Anuschka, pictate manual pe piele de artizanii indieni, sunt visul oricarei femei pasionate de accesoriile exotice cu personalitate, vis pe care iLUX si-a propus sa-l faca posibil prin intermediul concursului de creativitate deschis atat femeilor, cat si barbatilor care detin un blog.

Sursa: www.ilux.ro 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu