Blog de promovări online

marți, mai 21, 2013

Evolio anunta lansarea celei mai subtiri si mai rapide tablete romanesti de 10 inch cu procesor Quad Core

Tableta Quadra
Foto: www.evolio.ro
Evolio aduce pe piata din Romania prima tableta cu procesor Quad Core din portofoliu, Evolio Quadra. Noua tableta Evolio ofera imagini uimitoare si viteza de reactie impecabila, datorate celor mai noi tehnologii: Display SUPER IPS cu rezolutie 1280x800 pixeli, Procesor Quad-Core si Procesor Grafic Multicore.

Evolio Quadra are un design foarte elegant, carcasa confectionata din aluminiu si sticla, iar marginile panoului frontal sunt foarte subtiri si de culoare alba.  

Cu o grosime de doar 9,5 mm, Evolio Quadra este cea mai subtire tableta romaneasca de 10, 1 inch de pe piata. Foarte usoara, cu o greutate de numai 535 de grame, Quadra permite utilizatorului lejeritate si confort sporit in utilizare.

Tableta Evolio Quadra raspunde instantaneu la toate comenzile si ruleaza fluid cele mai noi aplicatii si jocuri, precum si filme in format Quad Full HD, gratie procesorului Grafic Quad Core Vivante GC1000+.  Imaginea este foarte clara, culorile sunt intense, iar cele mai mici detalii sunt vizibile datorita Display-ului High Definition Super IPS cu unghi de vizualizare de pana la 178 de grade.

Pentru cei carora le place sa isi tina aproape muzica, filmele preferate si sa pastreze cele mai frumoase amintiri, tableta Evolio Quadra ofera un spatiu generos de stocare, avand o  memorie flash de 16 GB.

„Prin aceasta lansare, Evolio ataca segmentul de tablete de 10.1 inch, un segment  dominat in special de brandurile internationale. Am facut acest pas in urma cererilor venite din partea clientilor nostri pentru o tableta premium cu ecran panoramic.

Evolio Quadra imbina perfect puterea de procesare cu un display wide de inalta calitate, oferind o experienta multimedia imersiva. In ultimele 2 trimestre cota de piata a tabletelor de 10.1” a crescut de la 25% la peste 30%, iar noi tintim o cota de piata de 20% in acest segment.  Evolio detine suprematia tabletelor romanesti de 7 inch pe trimestrul 1 al anului in curs, cu o cota de peste 30% conform studiilor de piata.” a declarat Liviu Nistoran , CEO Evolio.

Noua tableta Evolio este disponibila pentru precomenzi pe www.evolioshop.com la pretul de 999 lei si se va gasi in magazinele de specialitate incepand cu jumatatea lunii iunie. 

Sursa: www.evolio.ro 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu