Blog de promovări online

joi, iunie 27, 2013

Bonnisan – pentru combaterea afectiunilor digestive la nou-nascuti si sugari

Bonnisan
Prisum International recomanda Bonnisan de la Himalaya, tonic digestiv herbomineral.

Orice parinte are nevoie de un aliat in combaterea afectiunilor digestive comune sugarilor.

Distribuit prin intermediul Prisum International, Bonnisan de la Himalaya este un produs herbomineral ce diminueaza colicile abdominale la nou-nascuti si sugari, stimuleaza digestia si favorizeaza cresterea in greutate. Produsul nu contine alcool sau sedative, nu prezinta contraindicatii si nici efecte secundare.

Datorita compozitiei complexe, Bonnisan este mai mult decat un produs anticolici, avand capacitatea de a stimula enzimele digestive si de a restabili  functionalitatea normala a tractului digestiv. Uleiul de marar (Anethum Graveoles) din compozitie are proprietati carminative si antispastice, fiind util in meteorism si colici abdominale. Impreuna cu Elettaria cardamomum (cardamonul), Anethum graeoles stimuleaza secretiile digestive si imbunatateste apetitul. Achillea millefolium (Coada soricelului) contine numeroase substante bioactive precum flavonoide, rutozid,  aminoacizi, acid folic, acid ascorbic, borneol, alcaloizi cu rol eupeptic, tonic -amar, antispastic si antiseptic intestinal. Cichorium intybus (Cicoare) are efect colagog si laxativ, iar inulina din compozitie are rol prebiotic, ajutand la refacerea florei intestinale. Fructele de Emblica officinalis (Agrisele indiene) sunt o bogata sursa naturala de vitamina C - cantitatea de vitamina C este de 3 ori mai mare decat cea din portocale. Terminalia Chebula are proprietati  antibacteriene si antispastice intestinale, fiind recomandata in tratamentul diareei. Tinospora cordifolia are proprietati antiinflamatoare, antipiretice si analgezice, utile in perioada eruptiei dentare.

Produsul poate fi folosit pentru copii din prima zi de viata si pana la implinirea varstei de 1 an.

Produsul este distribuit de compania Prisum International Trading, ce detine dreptul de distribuitor pe piata romaneasca a produselor fabricate de Himalaya Drug Company – India – suplimente alimentare si produse cosmetice (adulti si copii).

Pentru mai multe informatii despre produsele si serviciile Prisum International, va rugam sa vizitati: www.prisum.ro, www.himalayaherbals.ro si pagina de Facebook Himalaya Herbal Healthcare Romania. 

Sursa: www.prisum.ro 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu