Blog de promovări online

vineri, iunie 07, 2013

Megamax transmite seriale de top, 15 ore pe zi

Megamax
Lansat in Romania la sfarsitul anului trecut, Megamax si-a largit emisia de la 6 ore de difuzare in luna noiembrie, la 15 ore incepand cu luna aprilie. Dublat integral in limba romana, Megamax aduce pe micile ecrane seriale achiziționate de la cei mai mari distribuitori din lume, recunoscute cu usurința si indragite de copii.

Inspirat de eroi si lupta pentru bine, canalul de animație se poziționeaza pe o nisa adresata in special baieților cu varste cuprinse intre 7 si 14 ani.

De asemenea, Megamax este primul canal de televiziune pentru copii care aduce un conținut de programe cu teme sportive. Structura programelor a fost conceputa ținand cont de nevoile identificate in nisa de profil.

Armada Transformatorilor, Hot Whells, Dex Hamilton sau Iron Kid sunt doar cateva dintre serialele care s-au remarcat la nivel internațional si care astazi pot fi urmarite la Megamax.

Canalul de televiziune isi diversifica in permanența grila de programe, alternand emisiunile de animație cu cele in care apar personaje reale antrenate in povesti amuzante, precum serialele: Radio Free RoscoeUluitorii Extra-PrieteniMisterul Sparticulei.

Din programul lunii iunie:
Lego Ninjago
Din 12 iunie, zilnic
Lord Garmadon porneste intr-o misiune importanta. Trebuie sa adune cele patru arme de aur, Spinjitzu, pentru a putea deveni stapanul lumii. Oare va fi cineva capabil sa reziste raului si sa salveze lumea?

Radio Free Roscoe
Din 9 iunie, zilnic
Patru adolescenți isi incep studiile in periferia New Jersey, la liceul Henry Roscoe. S-au cam saturat de postul de radio al scolii care incearca sa dicteze tuturor cum sa-si traiasca viața, de aceea ei inființeaza un post pirat. Lily, Ray si Robbie sunt prieteni vechi, insa il primesc in echipa postului si pe Travis. Fiecare isi inventeaza un pseudonim pentru a nu fi identificați.

Pad-ul lui Zeke
Din 18 iunie, zilnic
Zeke Palmer la cei 14 ani ai sai este un adevarat artist, desenele lui fiind incredibil de vii. Insa intr-o buna zi, acestea devin reale. Cand Zeke gaseste o misterioasa tableta, el descopera ca orice deseneaza prinde viața. Desi acum Zeke poate desena ce vrea, el nu realizeaza ca lucrurile iau o alta intorsatura.

Vanatorii de dorci spațiali
Din 18 iunie, zilnic
Pamantul este in pericol! A fost ocupat de raufacatori intergalactici care se transforma in oameni. Ei umbla printre noi si sunt peste tot. Cine ii va cauta si cine ii va opri? Poate ca cei trei straini adolescenți au venit ca impreuna cu cei doi pamanteni sa salveze planeta si sa protejeze intreaga galaxie, luptandu-se cu problemele adolescenților obisnuiți din New Jersey.

Sursa: Camelia Mitrofan, PR Manager Chello Central Europe

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu