Blog de promovări online

miercuri, iulie 31, 2013

Nu te-ai inscris inca pe www.thebigpitch.ro?

The Big Pitch
Inscrie ideea ta de afaceri in perioada 25.07-16.08.2013 pe site-ul oficial al competiției The Big Pitch – www.thebigpitch.ro și te poți afla printre norocoșii care au șansa de a caștiga 10.000 de euro!

Prima etapa a competiției The Big Pitch vizeaza trei pași foarte simpli:

Pasul 1 sau Ideea - E cel mai greu… Sa ai o idee geniala… Poate fi orice: de la un produs nou, un site, o intreprindere sociala, o aplicație smartphone...Suntem deschiși in privința ideilor!

Pasul 2 sau Filmulețul de prezentare - Inregistreaza un filmuleț de 2 minute in care iți prezinți idea și incarca filmul pe www.thebigpitch.ro pana pe 16 august 2013, ora 17. E obligatoriu sa ne spui: care e ideea ta, cine o va cumpara și de ce, cat de mare e potențiala piața!!

Pasul 3 sau Anunțul - Cel mai important: nu uita sa iți promovezi ideea! Vizitatorii site-ului vor vota online iar voturile lor vor face diferența intre cine merge in Etapa a 2-a și cine nu – așa ca da de veste, folosind orice mijloc ai la dispoziție – Facebook, Twitter sau chiar discuții și evenimente!

Pana in prezent 3 idei grozave au „spart gheața” și aduna zilnic zeci de voturi. Prima ideea inscrisa ii apaține lui Claudiu Tudorache care intenționeaza crearea unei firme de IT de outsourcing pentru companiile mici și mijlocii care sa se ocupe de securitatea informației și protecția impotriva atacurilor cibernetice. Ideea Crinei Grigore se numește Mr. Mentorus și este un program de cursuri de mentorat și dezvoltare personala pentru copii, care urmarește dezvoltarea aptitudinilor necesare in interacțiunea zilnica a viitorilor adolescenți, prin educație non-formala și activitați interactive. Cea mai recenta idee inscrisa aparține echipei formate din Crina Din și Alexandra Nemțoiu al caror scop este sa ofere tuturor celor interesați de o evoluție continua pe plan profesional și personal, oportunitatea de a se autoeduca in funcție de alegerile proprii, investind de asemenea in proiecte sociale.

Daca vrei și tu sa fii printre ideile premiate nu uita ca data limita de inscriere este 16 august 2013 și fiecare vot te ajuta sa mergi automat in Marea Finala care va avea loc pe 5 septembrie 2013!

Pentru mai multe detalii sau inscriere viziteaza www.thebigpitch.ro sau scrie-ne pe adresa office@smeprojects.ro.

Competiția este organizata de Consiliul Național al Intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din Romania in parteneriat cu Universitatea Anglia Ruskin din Cambridge si Academia de Studii Economice Bucuresti,  in cadrul proiectului ANTREMAN - Inființarea Școlii de Studii Antreprenoriale si Manageriale-modalitate inovativa de promovare a antreprenoriatului in Romania, cofinanțat din FSE prin POSDRU 2007-2013.

Sursa: www.thebigpitch.ro 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu