Blog de promovări online

joi, iulie 11, 2013

Pana pe 30 septembrie, Bosch ofera 5 ani garantie pentru centralele termice Bosch Gaz 4000

Bosch Gaz 4000
Bosch oferă clienţilor de centrale termice murale convenţionale Bosch Gaz 4000 W de 24 kW o garanție extinsă de la 3 la 5 ani, fără costuri suplimentare. Garanția extinsă promoțională se acordă pentru achizițiile realizate până în data de 30 septembrie 2013.

Avantajele centralei murale convenţionale
Bosch Gaz 4000 W

Centrala termică murală Bosch Gaz 4000 W, de 24 kW cu tiraj forțat, ce funcționează cu combustibil gazos, este o centrală combi care oferă utilizatorului atât un confort sporit la încălzire, cât şi la prepararea apei calde menajere, datorită noului schimbător de căldură bitermic îmbunătăţit din cupru. Utilizarea este simplă, iar service-ul se poate face rapid, deoarece centrala are un display cu led-uri şi un panou de comandă ergonomic. Designul său este modern şi atractiv, funcţionarea este silenţioasă, iar datorită dimensiunilor sale reduse, aparatul poate fi instalat în cele mai înguste spaţii, chiar şi în nişe. În plus, centrala este compatibilă cu o instalaţie solară prin intermediul unui kit solar (accesoriu), care poate fi montat în acelaşi timp cu centrala sau ulterior instalării acesteia. 

Sursa: Bosch Romania

Un comentariu:

  1. Degeaba vin cu garantii extinse daca randamentul acestui produs este mult sub cel oferit de alte modele, nici nu ma duc cu gandul spre centrale pe curent electric pentru ca deja compartiile nu-si mai au rostul.

    RăspundețiȘtergere