Blog de promovări online

miercuri, iulie 10, 2013

Tricicletele Smart Trike au preturi de vara: super-promotia lunii Iulie

Tricicletele Smart Trike
Cel mai cunoscut si mai bine vandut brand de triciclete pentru copii, Smart Trike, se afla de ani buni si in topul preferintelor parintilor romani.

In 2013, Smart Trike a lansat noile modele de triciclete copii : Dream, Safari si noul model de Recliner.

Profitati in luna iulie de super-promotia Smart Trike: preturi mici, de vara pentru modelele Safari, Dream si Recliner

 Iata doar cateva dintre caracteristicile celei mai apreciate game de triciclete copii Smart Trike,  Dream : manerul telescopic reglabil si detasabil “Touch Steeting” care permite controlul directiei cu o singura mana, roata din fata cu suspensie integrata, frana de picior pentru parinti, sistemul ‘’Roata libera’’ care permite blocarea pedalei, parasolar ‘’Dream’’ cu protectie UV (minimum 30%) reglabil si detasabil.

Va recomandam modelele de triciclete copii Smart Trike Safari  si Smart Trike Dream pentru copii cu varsta intre 10 si 36 de luni.

Tricicletele Smart Trike Recliner sunt recomandate copiilor cu varsta intre 6 si 36 de luni, putand fi initial utilizate ca substitut al carucioarelor sport.

ErFi va recomanda sa profitati de promotia de senzatie a lunii iulie: intreaga gama de triciclete copii Smart Trike  la super-preturi.

Va invitam in magazinul  cu articole pentru copii ErFi din Sun Plaza, in showroom-ul ErFi de pe strada Veseliei nr 39-41 sector 5 Bucuresti si bineinteles pe www.erfi.ro ca sa profitati de preturile super-mici ale tricicletelor Smart Trike Dream si Safari si Recliner.

Sursa: www.erfi.ro  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu