Blog de promovări online

miercuri, august 21, 2013

Omidute.ro prezinta noua colectie de hainute haioase pentru cei mai mici dintre noi

Body bebe
Omidute.ro lanseaza in cadrul propriului magazin online noua colectie de costumase pentru bebelusi ce promite sa aduca un zambet pe chipul fiecarui parinte. Preturile costumaselor variaza intre 25 si 39 lei, transportul fiind gratuit oriunde in tara pentru comenzile de minim 100 lei.

Omidute.ro lanseaza in cadrul propriului magazin online noua colectie de costumase pentru bebelusi ce promite sa aduca un zambet pe chipul fiecarui parinte.

Colectia contine atat modele simple cat si costumase brodate folosind o grafica haioasa si viu colorata ce isi propune sa recreeze momentele amuzante din activitatile de zi cu zi ale bebelusilor. Broderiile colectiei sunt o productie originala Omidute si reprezinta o noutate pentru piata romaneasca de imbracaminte adresata categoriei 0 - 1 an, ele oferind atat un prilej de amuzament parintilor cat si eleganta si durabilitate imaginilor si textelor prezentate pe costumase, evitand in acelasi timp imprimarea acestora folosind vopseluri sau substante posibil toxice pentru cei mai mici dintre noi.

Noua colectie este un produs 100% romanesc, fiind realizata din bumbac moale, special conceput si certificat pentru hainutele bebelusilor. Urmarind tendintele occidentale, colectia propune o croiala moderna si practica a costumaselor dar si folosirea unor nasturei veseli in locul banalelor capse pentru a ridica si mai mult starea de spirit a bebelusilor si a parintilor. Colectia contine atat modele de costumase bine cunoscute mamicilor cat si modele noi ce vor atrage cu siguranta si privirile celorlalti parinti.

Mai mult decat atat, pentru a veni in intampinarea vesnicei probleme reprezentata de eticheta hainutelor atat de deranjanta pentru cei mici, Omidutele au ales o etichetare prin tampografiere folosind o vopsea certificata pentru hainutele bebelusilor, eliminand astfel neplacerile cauzate de etichetele clasice.

Colectia reitereaza dorinta Omidutelor de a oferi hainute haioase, de cea mai buna calitate, practice, comode si moderne. Costumasele colectiei se adreseaza atat folosirii de zi cu zi cat si ocaziilor speciale, fie ca este vorba despre botez sau despre mult asteptata vizita la gradina zoologica.

Preturile costumaselor variaza intre 25 si 39 lei, transportul fiind gratuit oriunde in tara pentru comenzile de minim 100 lei.

Despre Omidute
Studio Elend SRL este o companie tanara, dinamica, specializata in productia si comercializarea de haine vesele pentru copii ce pot fi achizitionate de pe www.omidute.ro.

Sursa: www.omidute.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu