Blog de promovări online

marți, august 06, 2013

Preluari firme cu datorii

Preluam firme cu datorii indiferent de natura acestora. Daca sunteti proprietarul si/sau administratorul unei societati si va aflati in imposibilitatea de a va desfasura activitatea in conditii optime din cauza faptului ca ca aveti datorii catre buget, furnizori sau alte entitati va aducem la cunostinta faptul ca aveti posibilitatea legala de a cesiona firma, o data cu aceasta se va cesiona intregul pasiv, intregul activ precum si gestiunea companiei.

In ceea ce ne priveste va asiguram de toata diligenta si confidentialitatea unei astfel de actiuni si va garantam ca in maxim 48 de ore vom gasi solutie la problema dvs, asta insemnand gasirea unuia sau a mai multor parteneri care sa preia firma cu intregul activ si pasiv, intocmirea documenteleor legale necesare cesiuni, predarea arhivei contabile si efectuarea descarcarii de gestiune si depunerea si sustinerea dosarului la registrul comertului competent.

Acte necesare
In vederea redactarii actelor de cesiune si pregatirii dosarului complet ce vizeaza transferul de proprietate a firmei in cauza, va sunt necesare, in copie, urmatoarele documente:
- certificat de inmatriculare a firmei;
- act constitutiv actualizat sau certificat constatator emis de O.R.C competent;
act de identitate pentru asociat unic/asociati;
- certificate constatatoare pentru eventualele sedii secundare/puncte de lucru.

La depunerea dosarului la O.R.C se vor prezenta si actele in original.

Contact: preluri@abmail.ro ; 0741.397.138
Dezabonare : preluari@abmail.ro / subiect: dezabonare

Sursa: Preluari Firme

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu