Blog de promovări online

sâmbătă, august 10, 2013

Tehnici practice Feng Shui pentru o viata mai buna

V-ati propus ca 2013 sa fie un an mai bun decat anii anteriori? Va recomandam un pachet de carti spectaculoase, ce va vor indruma catre succesul dorit, atat pe plan material cat si spiritual.

Feng Shui
1. Ghidul practic ilustrat de Feng Shui - va ofera sfaturi despre cum sa planificati si sa realizati schimbari in casa, biroul sau gradina dumneavoastra pentru a le pune in armonie cu Natura, obtinand astfel un plus de sanatate si bunastare pentru intreaga familie.

Chinezii au inteles de mii de ani secretele fluxurilor de energii din jurul nostru si modul in care cladirile in care traim si interiorul acestora ne afecteaza la nivel subtil.

FENG SHUI, vechea arta chinezeasca a decorarii interioarelor astfel incat sa se creeze un flux pozitiv al energiei, a devenit o metoda populara pentru atragerea sanatatii, bogatiei, fericirii si armoniei. Potentialul sau nu se opreste insa aici. Folosind Feng Shui in combinatie cu tehnicile astrologiei chinezesti, iti creezi un plan de viata personalizat si preiei controlul asupra destinului si norocului tau.


    Descopera-te pe tine insuti
  • Sfaturi practice pentru design interior care sa va sporeasca averea, sa va imbunatateasca sanatatea si sa va faca fericiti
  • Fluxuri de energie mai fluente acasa si la birou
  • Lectura obligatorie pentru manageri, decoratori si pentru cei din domeniul constructiilor
  • O carte bine ilustrata, cu explicatii utile, scrisa de un expert autentic in Feng Shui
  • Ghid pentru imbogatirea fiecarui aspect al vietii de la relatiile amoroase la respectul de sine
2. Descopera-te pe Tine Insuti- o fascinanta calatorie a descoperirii de sine, pentru a patrunde mai bine adevarata noastra natura si pentru a ne optimiza destinul.

Structurata in 4 capitole, lucrarea abordeaza fiinta umana in complexitatea sa, incepand prin a examina dimensiunea mentala, fizica si spirituala a personalitatii umane. Aspectele acestei triade a sinelui se vor contopi si vor crea fiecare persoana unica.
  • Intelege-ti mintea
  • Cunoaste-ti corpul
  • Hraneste-ti spiritual
  • Realizeaza-ti potentialul
Descoperindu-ne pe noi insine, desavarsiti cu toate imperfectiunile noastre minunate, cu dilemele noastre, cu puzderia de obsesii, preconceptii si pasiuni, capatam o toleranta ce va duce in cele din urma la acceptarea veritabila a tuturor oamenilor care alcatuiesc lumea noastra - si in aceasta rezida secretul fericirii.

Pret promotional 79 Lei pentru un pachet ce cuprinde:
  • Best seller-ul - Ghid Practic ilustrat de Feng Shui - Autor: Lillian Too
  • Descopera-te pe Tine Insuti - Autor: Lillian Too
Livrarea se face cu ramburs prin Posta Romana (7 lei) sau prin Curierat (15 lei).

Pentru comenzi trebuie doar sa sunati la numarul de telefon 0748.086.657, cu urmatoarele informatii:
Nume si prenume
Adresa de livrare
Nr telefon
Mod livrare

Inainte de livrare veti primi un telefon de confirmare a comenzii.

Va multumim!

Sursa: Ghid Feng Shui

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu