Blog de promovări online

miercuri, septembrie 11, 2013

Utilitatea unui dispenser pentru prosoape de hartie

Dispensere
Folosirea prosoapelor textile in spatii publice cum ar fi toaletele cinematografelor, ale restaurantelor si cantinelor, ale laboratoarelor, precum si ale unei intregi game de toalete publice  de tot felul, implica  destul de multe complicatii cu  gasirea unei posibilitati de igienizare , de stocare, de schimbare a acestora, situatii pe care le gestioneaza perfect inlocuirea acestora cu prosoape de hartie.

Pentru a usura folosirea prosoapelor de hartie, dispenserele de hartie amplasate pe perete permit stocarea prosoapelor, usureaza accesul la acestea si au incorporate un sistem de taiere a hartiei care are rolul de a permite utilizarea acestora fara sa fie necesara atingerea rolei de hartie cu mainile, deci aceasta metoda este igienica si complet sigura.

Materialele din care sunt fabricate aceste dispenseresunt usor de igienizat (inox sau plastic), usor de folosit,  schimbarea topului de prosoape nu este complicata , indiferent de modul de functionare al dispenserului.

In general, dispenserele au o zona de plastic transparent care permite observarea cantitatii de prosoape existente in dispenser, astfel incat, pentru a verifica, nu este necesara deschiderea capacului acestuia.

Dupa modul de folosire a prosoapelor, dispenserele sunt: cu role de prosoape (care pot fi amplasate vertical sau orizontal , pot fi amplasate pe ax sau pot sa se deruleze liber intr-o incinta cilindrica), cu prosoape pliate in Z (un capat al prosopului atarna sub dispenser, celalalt este pliat impreuna cu urmatorul prosop, astfel incat , la tragerea primului prosop, acesta sa il antreneze pe urmatorul pana in afara fantei de sub dispenser), sau cu prosoape pliate in V ( la care mijlocul prosopului este accesibil prin fanta de sub dispenser, capetele fiind in interior, pliate cu prosopul urmator). Toate aceste variante sunt la fel de practice, existand posibilitatea de a achizitiona o gama variata de prosoape pentru fiecare tip de dispenser.

Pentru mai multe detalii si pentru comenzi online de dispenserele sau prosoape de hartie necesare oricarui tip de dispenser, va stam la dispozitie pe site-ul www.dispensere-uscatoare.ro.

Sursa: Dispensere

Un comentariu:

  1. este mult mai igienic folosirea prosoapelor de hartie in spatiile publice

    RăspundețiȘtergere