Blog de promovări online

joi, octombrie 24, 2013

Solutii de TOP

Trustman Solutions
TRUSTMAN SOLUTIONS

Echipa Trustman are designeri si arhitecti cu experienta in marketing si mai ales in amenajare interioara, iar echipa tehnica asigura cunostintele si rigurozitatea pe care va puteti baza ca vor aduce la viata planurile cele mai indraznete.

Amenajarea unui spatiu comercial este un efort de echipa ce presupune o colaborare deschisa si aduce satisfactie si recunoastere de ambele parti.

Pentru un concept total nou sau transpunerea in realitate a viziunii dumneavoastra asupra magazinului, salonului, showroom-ului pe care il gestionati, vom lucra impreuna si vom dezvolta mobilierul comercial integral adaptat spatiului si conceptelor de merchandising care vor duce la cresterea vanzarilor si a notorietatii marcii.

Cei mai multi dintre clienti se arata surprinsi de abilitatea Trustman Solutions de a crea si implemeta rapid proiectele de amenajare si mobilier comercial dedicat.
Experienta, flexibilitatea dar si echipamentele de ultima generatie ne sustin.

Termenele de instalare urgente nu mai sunt demult o provocare pentru noi, iar propunerile alternative de design sau optiunile inovative de realizare le consideram calea de urmat pentru a infaptui amenajarea optima pentru spatiul dumneavoastra comercial.

Utilizam o gama larga de materiale, inclusiv placi melaminate sau laminate, acryl, materiale plastice, sticla, furnir, MDF, inox, aluminiu, precum si finisaje ca vinilul imprimat sau pielea.

Pentru proiecte de mare sau mai mica anvergura, asiguram servicii de design si proiectare, precum si procesarea placilor, a elementelor metalice, vopsirea, premontajul, livrarea si asamblarea in locatie.
                             
Sursa: Edgar, www.trustmansolutions.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu