Blog de promovări online

miercuri, noiembrie 06, 2013

Noile masini de curatat de inalta presiune de la Bosch asigura o curatare fara efort

Noile masini de curatat de inalta presiune de la Bosch
Bosch lansează pe piaţa sculelor electrice trei noi modele de maşini de curăţat de înaltă presiune: AQT 33-10, AQT 35-12 şi AQT 37-13. Aceste modele vin în sprijinul nevoilor clienţilor grupului german, oferind o curăţare impecabilă şi fără efort, datorită jetului puternic de apă şi al uşurinţei de utilizare. În plus, sunt rapid de instalat şi de folosit datorită conexiunilor de tip SDS click, iar numeroasele lor accesorii le fac versatile. Spaţiul de depozitare este unul redus datorită formei compacte, fiind alegerea ideală pentru curăţarea din jurul casei şi al grădinii. Cele trei modele de maşini de spălat de înaltă presiune sunt livrate gata asamblate.  

Modelele Bosch AQT 33-10, AQT 35-12 şi AQT 37-13 diferă din perspectiva puterii, debitului şi a presiunii pe care le furnizează, însă toate trei prezintă aceleaşi avantaje: pistolul, accesoriile şi furtunul de înaltă presiune sunt depozitate într-un mod care economiseşte spaţiul, astfel încât să fie întotdeauna la îndemână pentru utilizator. Mai mult, modelele Bosch pot fi asamblate în doar câteva secunde datorită conexiunilor rapide de tip SDS click. Imediat sub butonul de pornire/oprire se află un filtru de curăţare care protejează pompa metalică de riscul înfundării. Un tub de aspiraţie este montat în partea din spatele maşinii de spălat sub presiune pentru a permite utilizarea unui detergent prin simpla introducere a tubului maşinii într-un vas care conţine detergent.

Maşina de spălat de înaltă presiune Bosch AQT 33-10 este modelul de bază pentru operaţiunile de spălare ocazională. Este mică şi compactă, cu o duză cu ventilator fix pentru jetul de apă. Ca şi Bosch AQR 33-10, modelele Bosch AQT 35-12 şi Bosch AQT 37-13 au un mâner pliabil şi roţi, care le permit să fie uşor de transportat de la o locaţie la alta. Modelele Bosch AQT 35-12 şi Bosch AQT 37-13 sunt versatile datorită sistemului de duze 3-în-1: o singură răsucire a duzei este suficientă pentru a trece de la un jet rotativ de îndepărtare a murdăriei rezistente la un jet de înaltă presiune, sau pentru a obţine un jet de presiune scăzută necesar folosirii detergenţilor. Indiferent de tipul de jet selectat, motorul şi pompa se opresc întotdeauna automat atunci când întrerupatorul pistolului este eliberat, pentru a împiedica scăpările accidentale de apă. Butoiaşul rotativ asigură de asemenea un nivel înalt de confort: în loc să fie nevoiţi să răsucească încheietura mâinii, utilizatorii pot pur şi simplu să selecteze o poziţie care le este confortabilă. După folosire, toate ustensilele pot fi depozitate într-un spaţiu redus datorită designului lor compact. În cazul modelelor Bosch AQT 35-12 şi AQT 37-13, mânerele pot fi pliate pentru a reduce spaţiul de depozitare cu 40 la sută.

Versatil datorită accesoriilor complete
Bosch oferă o gamă largă de accesorii pentru toate cele trei modele de maşini de spălat de înaltă presiune, incluzând o duză cu rezervor de detergent integrat, două capete diferite de curăţare pentru terasă, o duză de 90 de grade care permite curăţarea părţilor de dedesubtul şi de deasupra obiectelor, precum şi o duză de aspiraţie care poate fi folosită pentru a îndepărta apa.

Specificaţiile tehnice AQT 33-10:
Puterea 1300 de W
Presiunea maximă 100 bari
Debitul maxim 330 l/h
Temperatura maximă 40 de grade
Lungimea furtunului de înaltă presiune 3 m
Lungimea cablului 5 m
Greutatea 4,2 kg

Specificaţiile tehnice AQT 35-12:
Puterea 1500 de W
Presiunea maximă 120 bari
Debitul maxim 350 l/h
Temperatura maximă 40 de grade
Lungimea furtunului de înaltă presiune 5 m
Lungimea cablului 5 m
Greutatea 5,5 kg

Specificaţiile tehnice AQT 37-13:
Puterea 1700 de W
Presiunea maximă 130 bari
Debitul maxim 370 l/h
Temperatura maximă 40 de grade
Lungimea furtunului de înaltă presiune 6 m
Lungimea cablului 5 m
Greutatea 6,5 kg 

Sursa: Bosch Romania

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu