Blog de promovări online

vineri, ianuarie 24, 2014

Autodel.ro, un site util de anunturi auto din Romania!

Autodel.ro
Asa cum v-am obisnuit deja, pe acest blog de promovari online, promovez de aproape 3 ani de zile, cat mai multe produse, site-uri, campanii, servicii, evenimente, blog-uri, oferte, anunturi, opinii, poezii si multe altele lucruri utile, in speranta realizarii unui centru online de promovare, care sa adune la un loc atat persoanele fizice si juridice care doresc sa isi promoveze afacerile, cat si persoanele fizice si juridice care au nevoie de diverse produse si servicii.

Iar in acest articol doresc sa promovez un site de vanzari autoturisme, masini second-hand si anunturi auto. Este vorba despre Autodel.ro, un site lansat in anul 2012, ce contine printre altele, anunturi autoturisme, anunturi utilatare/camioane, anunturi motociclete si ATV-uri, anunturi utilaje constructii, anunturi utilaje agricole, anunturi piese-dezmembrari si anunturi diverse.

Site-ul este foarte bine structurat, foarte organizat, usor de accesat, necesitand foarte putine cunostiinte de utilizare a calculatorului pentru a-l putea folosi la capacitatea maxima a acestuia. Formularul de cautare rapida, situat in partea dreapta-sus a site-ului, permite cautarea anunturilor dorite in functie de mai multe criterii, pentru a usura accesul doar la anunturile dorite, in felul acesta utilizatorul economisind foarte mult timp.

Mai mult decat atat, acest site nu se adreseaza doar persoanelor care doresc sa cumpere, ci si persoanelor care doresc sa vanda, carora le ofera posibilitatea sa adauge GRATUIT anunturi, din toate categoriile mai sus mentionate, prin simpla completare a unui formular electronic, ce contine si toate datele importante fiecarei categorii de anunturi in parte, nemaifiind practic nevoie ca autorul anuntului sa piarda timp cu conceperea acestuia.

Pe langa anunturi auto, Autodel.ro mai contine si o pagina cu stiri auto, despre site, din lumea auto, de colectie, despre motorsport, etc., precum si multe alte articole utile despre ce trebuie sa stim cand dorim sa cumparam o masina, despre cum sa vindem rapid o masina, despre cum sa facem un test drive corect etc. 

Un lucru de asemenea demn de mentionat este faptul ca Autodel.ro ne face legatura si cu o serie de calculatoare auto foarte utile, precum calculator taxa auto, calculator impozit auto, test alcoolemie, calculator medie pret autoturism etc., ceea ce ne ajuta sa ne rezolvam diverse lucruri direct din fata calculatorului, fara a mai fi nevoie sa pierdem timp mergand pe la diverse ghisee ale autoritatilor statului si stand si la cozi interminabile.

Cu alte cuvinte, Autodel.ro este un util site anunturi auto din Romania!

2 comentarii:

  1. Sunt cateva site-uri cu renume pe aceasta nisa insa autodel imi place. Am intrat acum cateva minute pentru a vedea despre ce e vorba, pare a fi destul de bine definit! Poate fi un proiect de succes!

    RăspundețiȘtergere
  2. Si mie imi place. E o chestiune de timp pana va deveni cunoscut. Are potential!

    RăspundețiȘtergere