Blog de promovări online

miercuri, februarie 19, 2014

Ajuta o familie saraca cu 13 copii sa aiba o soba si lemne de foc pentru iarna

Familia Chis
Viata familiei Chis din localitatea Jamu Mare, jud. Timis, s-a schimbat complet in urma cu 4 ani de zile. 13 copii ai familiei aveau asigurata hrana in fiecare zi pentru ca tatal lor lucra ca mester in constructii, iar mama impreuna cu copii se ocupau cu cresterea animalelor in mica lor gospoderie de la tara. Din pacate pentru aceasta familie, in urma cu 4 ani, tatal lor a avut un accident grav de munca, fiind foarte aproape de a pierde o mana (vezi foto).

Nu s-a intamplat lucrul acesta, dar de atunci nu mai poate munci, mana dreapta i-a fost grav accidentata fiind pensionat pe baza de handicap. Si ca si cand nu ar fi de ajuns, in acelas an le-au murit si animalele care le asigurau o sursa de venit si de hrana: calul si vaca familiei. De atunci, situatia familiei s-a inrautatit cu fiecare an, fiind cunoscuta in localitate ca o familie saraca dar harnica.

Pentru a le asigura copiilor cele necesare, mama fam chis 1lor munceste cu ziua prin  sat, atat la curatenie cat si in munca campului. Am cunoscut aceasta familie fiind solicitati de un angajat anonim al primariei din localitate. Familia aceasta nu este una care sa ceara, pentru ca ei stiu sa munceasca. Aceasta familie are nevoie urgenta de lemne de foc si de o soba pentru camera copiilor.

Pentru ca toti copii sa se incalzeasca, folosec o soba la mai multe camere stand cu usile deshise pentru ca aerul cald sa patrunda in toate camerele. Cea mai mare dorinta acestei familii este sa aiba un cal si o vaca. Cu mari eforturi financiar au reusit sa isi cumpere o capra, dar nu este de ajuns pentru atatia membrii ai familiei. Singura sursa de venit a acestei familii este pensia de handicap a tatalui si alocatia copiilor.

Asociatia noastra umanitara face un apel la toti cei care doresc sa ajute aceasta familie cu lemene de foc si o soba. Lemnele de foc vor costa 800 de lei iar soba va costa tot 800 de lei. Dupa realizarea acestui proiect umanitar vor reveni cu un material video cu mesajul de multumire al familiei.

Ajutorul nostru pentru aceasta familie nu se va opri aici:
- copii vor fi integrati in programele noastre de ajutor cu rechizite scolare;
- familia va fi inclusa in proiectele noastre de ajutor cu alimente;
- in primavara acestui an, ne dorim sa cumparam pentru aceasta familie: un cal, o vaca, 5 oi si 5 capre. In felul acesta, dorim sa le oferim sansa sa isi dezvolte o sursa de hrana si de venit, pentru a nu mai depinde mere de un ajutor umanitar.

Pentru cei care doriti sa faceti donatii, va rugam sa folositi modalitatile de mai jos.

Pentru informatii suplimentare, va rugam sa ne contactati la adresa de email: infosperanta@gmail.com, telefon: 0749 402 098 sau 0766 365 833

Pentru donatii va rugam sa folositi modalitatile de mai jos:
1. Doneaza online cu cardul, aici: http://www.sperantapentruromania.ro/doneaza/
2. Doneaza prin PayPal, aici: http://www.sperantapentruromania.ro/doneaza/
3. Doneaza prin transfer bancar, in conturile deschise la BCR pe numele asociatiei umanitare Misiunea Speranta pentru Romania, de mai jos:

IN LEI: RO 74 RNCB 001813 82799 00003
IN EURO: RO 04 RNCB 0018138279900002
COD SWIFT: RNCBROBU

Cu respect
Echipa Speranta pentru Romania
www.sperantapentruromania.ro

Sursa: www.sperantapentruromania.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu