Blog de promovări online

miercuri, mai 07, 2014

“Despre Romani si Romania” o campanie de constientizare a valorilor romanesti

Despre Romani si Romania
“Despre Români şi România” este o campanie ce are ca scop principal promovarea valorilor româneşti și a frumuseţilor naturale ale României. Campania iniţiată de echipa BunaDimineata.ro se va desfăşura în perioada 5 Mai – 8 Iunie. Fiecare din cele 5 săptămâni de campanie va avea o tematică diferită în care se vor scrie despre realizările tehnologice româneşti, despre obiectivele naturale specifice României, despre inventatorii români, despre premierele româneşti și despre lucrurile unice din țara noastră.

Campania “Despre Români şi România” a fost inițiată cu scopul de a schimba subiectele zilnice care sunt citite în fiecare dimineață pe rețelele sociale sau pe site-urile de știri. Sunt prea multe știri negative și prea multe informații despre insuccesele românilor sau României care ajung la audiență. De aceea, această campanie își doreşte să pună în lumină lucruri care multe din ele au fost uitate, de care ar trebui să fim mândri că suntem români.

Printre lucrurile interesante despre care se va putea citi în prima săptămână a campanie se numără articol cu cel care a inventat racheta, cel care a inventat chibritele sau cel care a inventat stiloul. În a doua săptămână, se vor aminti de cele mai reprezentative atracții naturale ale țării, printre care canalul Dunăre – Marea Neagră, Delta Dunării, Peștera Scărișoara și drumul Transfăgărășan.

Multe din lucrurile care azi sunt considerate normale și sunt frecvent utilizate au fost inventate de inventatori români, cei care vor fi omagiaţi în a treia săptămână de campanie. Veți găsi articole despre cel care a inventat insulina, despre cel care a descoperit modul de rafinare a produselor petroliere sau despre primul om din lume care a reușit să zboare cu un aparat mai greu decât aerul.

Premierele româneşti, despre care se va aminti în a patra săptămână, sunt cele care au dus departe numele României, printre care primul castel iluminat electric, cea mai înaltă scupltură de piatră din Europa sau primul oraș din Europa iluminat electric.

Subiecte din cadrul campaniei „Despre români şi România” le puteţi descoperi dacă veți vizita în fiecare dimineață site-ul BunaDimineata.ro, unde veţi putea găsi, pe lângă aceste subiecte, și informții actuale și de interes, dar uşoare de citit dimineața.

Bunadimineata.ro este un proiect lansat la începutul anului 2014, prin intermediul căruia se oferă zilnic informaţii de interes, articole despre curiozităţi, ştiri, divertisment, noutăţi şi diverse sfaturi utile. Este un proiect care se dorește a fii o alternativă de a citi subiecte ușoare și pozitive în fiecare dimineață.

Sursa: Valentin Bolboaca, Klain.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu