Blog de promovări online

marți, iunie 24, 2014

Bosch isi extinde fabrica din Bursa, Turcia si va investi 300 de milioane de euro pana in 2015

Bosch isi extinde fabrica din Bursa
Stuttgart / Bursa - Grupul Bosch își extinde prezența în Turcia. Până în anul 2015, furnizorul global de tehnologie și servicii va investi aproximativ 300 de milioane de euro în extinderea locației sale existente din Bursa, la 90 de kilometri sud de Istanbul. Până la sfârșitul acestui an, Bosch intenționează să creeze aproximativ 500 de noi locuri de muncă. Fabrica Bosch din Bursa a fost deja recunoscută de mai multe ori pentru calitatea remarcabilă a produselor fabricate aici. Printre altele, a primit deja de două ori premiul "Cea mai bună companie din Europa" din partea EFQM (Fundația Europeană pentru Calitatea Managementului). În noua hală de producție vor fi fabricate injectoare de înaltă presiune pentru autoturismele Diesel de pasageri, destinate în primul rând fabricanților auto europeni. 

"Prin această investiție, Bosch își demonstrează încrederea în locația din Bursa, care este caracterizată prin dedicarea asociaților săi și prin calitatea remarcabilă a operațiunilor sale", a declarat Steven Young, reprezentantul Grupului Bosch în Turcia, la deschiderea noii unități de producție.

Emisii mai puține, consum redus 
Noua sală de 6.000 de metri pătrați va găzdui producția injectorului Diesel CRI2-20, care poate injecta combustibil la presiuni de până la 2.000 bar. Presiunea generată este echivalentă cu aceea pe care un elefant ar exercita-o stând pe o unghie. Presiunea mai mare reduce emisiile, precum și consumul de combustibil. Acest lucru permite îndeplinirea cerințelor mai stricte ale standardelor de emisii Euro 6, care intră în vigoare în septembrie 2014 pentru toate vehiculele noi vândute în Uniunea Europeană. Din 2016, aceste standarde de emisii echivalente se vor aplica și în Turcia.

Bosch furnizează deja injectoarele fabricate în Bursa către un sfert din toate mașinile cu sisteme Diesel produse în Europa. În plus, produse cum ar fi sistemele de injecție pe benzină și componentele pentru tehnologia drive & control sunt fabricate la locația din Bursa.

Bosch în Turcia 
Bosch este prezent în Turcia din anul 1910. Toate cele patru sectoare de activitate Bosch – tehnologie auto, tehnologie industrială, bunuri de larg consum și energie și echipamente pentru construcții – au operațiuni în țară. Prima fabrică Bosch din Turcia a fost în Bursa, unde producția de componente de injecție Diesel a fost lansată în 1973. De atunci, fabrica a fost extinsă de mai multe ori, iar suprafața ocupată de operațiunile sale de producție a crescut la mai mult de 200.000 de metri pătrați. Astăzi, Bosch este prezent în opt locații din Turcia. În 2013, compania a generat vânzări de 510 milioane de euro pe piața locală, cu o forță de muncă de aproximativ 8.200 de angajați. Incluzând toate exporturile, în special în țările UE și Asia, grupul Bosch din Turcia a înregistrat vânzări de trei miliarde de euro în 2013. 

Sursa: Bosch Romania

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu