Blog de promovări online

marți, august 19, 2014

Timpul este incomensurabil, iar scurgerea lui ne afecteaza pe noi toti

Ceas Q&Q Elegant
Foto: www.ceasule.ro
Timpul este incomensurabil, iar scurgerea lui ne afectează pe noi toţi într-o măsură mai mare sau mai mică. Indiferent că suntem adulţi sau suntem copii, timpul curge foarte repede, încât nici nu ne dăm bine seama când a trecut dimineaţa şi a venit seara.

Singura modalitate de a „măsura” timpul sau măcar de a încerca să-i „contabilizăm” scurgerea rapidă este posibilă cu ajutorul ceasului. Şi, fiindcă am adus în prim-plan cuvântul-cheie ceas, să-l numim în acest mod, pot consemna un site şi anume: ceasule.ro ce mi-a atras atenţia prin produsele inedite calitativ, ce pot fi descoperite prin accesarea site-ului menţionat.

Astfel, în cadrul acestui site avem posibilitatea să descoperim genul de ceas dorit, urmărind promoţiile oferite de producători. Avem posibilitatea să căutăm ceasul mult dorit selectând modelul, categoria, producătorul (Casio, Orient, Q&Q Slava), mecanismul, carcasa după formă, carcasa după culoare, carcasa după material, cadranul după culoare, brăţara după material sau putem accesa alte informaţii funcţii ş.a.m.d. Remarcăm tipul de ceas Q&Q Sports, Superior, Elegant, Standard. Ceasul ce are producătorul Q&Q este atât pentru dame, cât şi pentru bărbaţi. De exemplu, un ceas ce mi-a atras atenţia este ceasul: Q&Q Elegant Q312201Y, ceas ce face parte din categoria ceasurilor de damă, rezistent la apă, elegant, indică secunda, minutul, ora, provenienţa mecanismului este japoneză, iar mecanismul este din quartz. Dimensiunea cadranului este cuprinsă între 29 mm-27 mm, citire tip: linii, geamul este din cristal mineral, iar culoarea acestuia este albă. Carcasa are dimensiunea cuprinsă între 34mm-31mm, culoarea acesteia este argintie, materialul este din oţel inoxidabil, forma este dreptunghiulară, iar grosimea de 8 mm. Brăţara este din oţel inoxidabil, cu închidere tip standard, de culoare argintie şi cu o lăţime de 20 mm. Greutatea ceasului este de 95 de grame.

Un alt ceas, deosebit de frumos, şi de această dată bărbătesc, este reprezentat de modelul: ceas Q&Q Standard Q622402Y. Acesta este un ceas casual, elegant, din quartz, japonez, ce indică ora minutul, secunda. Este de culoare neagră din cristal mineral, citire tip: linii şi are dimensiunea de 27 de mm. Culoarea carcasei este argintie, din oţel inoxidabil, forma este rotundă, iar grosimea carcasei este de 8 mm. Brăţara este din oţel inoxidabil, închidere tip standard, culoarea este argintie, iar lăţimea este de 16 mm. Greutatea ceasului este de 72 de grame şi este rezistent la apă.

Prin urmare, putem alege orice model de ceas dorim, alegerea este a fiecăruia dintre noi, important este să identificăm modelul de ceas care să ne reprezinte cu succes, indiferent de situaţia în care ne aflăm: serviciu sau petrecere.  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu