Blog de promovări online

vineri, septembrie 12, 2014

QuickMobile aduce iPhone 6 si iPhone 6 Plus in premiera in Romania

Quickmobile, trendsetter in domeniul comercializarii produselor de IT&C in Romania, vine in intampinarea celor mai pasionați consumatori ai brandului Apple din Romania! Publicul va avea ocazia, incepand cu 19 septembrie, sa cumpere primele terminale iPhone 6 și iPhone 6 Plus in premiera in Romania.

Preturile pornesc de la 3.499 de lei pentru modelul iPhone 6 de 16 GB. Mai mult, QuickMobile demareaza din 10 septembrie si o campanie de pre-comanda pentru cele doua noi modele Apple.

iPhone 6 si iPhone 6 Plus sunt cu 50% mai rapide decat primele telefoane lansate de Apple si cu 25% mai rapide decat modele anterioare datorita noilor procesoare A8. In cea mai subtire carcasa de pana acum a unui iPhone se ascunde si un co-procesor M8 care va masura presiunea aerului pentru a detecta altitudinea la care se afla utilizatorul telefonului.

Nu doar mai rapide, dar si revolutionare in ceea ce priveste infatisarea. iPhone 6 si iPhone 6 Plus au ecrane de 4,7 inch, respectiv 5,5 inch si o rezolutie HD de 1.334x750 pixeli, respectiv 1.920x1.080 de pixeli. Cele doua noi modele sunt si cele mai subtiri iPhone-uri fabricate vreodata. iPhone 6 are 6,9 mm grosime, iar iPhone 6 Plus, 7,1 mm. Modelul iPhone 5S av nd o carcasa de 7,6 mm.

QuickMobile aduce in premiera in Romania toate cele 18 variante de iPhone 6 si iPhone 6 Plus. Acestea sunt disponibile in trei culori pastrand paleta modelelor iPhone 5S si anume gri, alb si auriu. Tot trei sunt si optiunile de memorie disponibile: 16 GB, 64 GB si 128 GB.

Revolutionara este si noua camera de 8 megapixeli a noilor telefoane Apple care are atat o lentila mai buna, cat si un procesor mai rapid. Aceasta va detecta automat fetele persoanelor fotografiate si cu ajutorul stabilizatorului de imagine va permite realizarea de fotografii de calitate si in conditii de luminozitate mai slaba.

iPhone 6 si iPhone 6 Plus vor avea o baterie cu o autonomie de p na la 14, respectiv 24 de ore si vor folosi sistemul de operare iOS 8.

QuickMobile pune din nou Romania pe harta celor mai importante premiere din domeniul IT&C aduc nd in premiera cele mai noi modele iPhone. Si in anul 2013 cand compania americana Apple a inclus Romania abia in valul doi de lansare al iPhone 5S si iPhone 5C tot QuickMobile a fost primul magazin din tara noastra care a inceput livrarea odata cu Statele Unite.

Preturile noilor modele iPhone pornesc de la 3.499 de lei pentru variante de 16 GB a iPhone 6, respectiv 3.999 de lei pentru iPhone 6 Plus. Cel mai scump model este cel de 128 GB. Un iPhone 6 cu o astfel de memorie costa 4.499 de lei, iar un iPhone 6 Plus 4.999 de lei. Descopera mai multe detaliiwww.quickmobile.ro/telefoane/apple/. 

Precomenzile se pot face din acest moment pe www.quickmobile.ro si in toate magazinele QuickMobile din tara. 

Apple Watch disponibil in magazinul QuickMobile din 2015
Cel mai nou gadget al gigantului american, Apple Watch va fi si el disponibil in magazinul online QuickMobile in momentul in care va fi lansat oficial si in magazinele din Statele Unite. Pana atunci insa QuickMobile recomanda modele I`M WATCH compatibile cu terminalele iPhone, un brand din gama premium de Smartwatch-uri pe care le puteti vedea aici:
www.quickmobile.ro/gadgets/smartwatch/filtre/marca-im-watch

Pentru informatii si solicitari, pr@thespirit.ro , www.thespirit.ro

Sursa: The Spirit Team

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu