Blog de promovări online

miercuri, decembrie 10, 2014

Ajuta de Sarbatori o familie cu 13 copii aflata in pragul saraciei, sa aiba 10 capre pentru gospodarie

Ajuta de Sarbatori o familie cu 13 copii aflata in pragul saraciei, sa aiba 10 capre pentru gospodarie
Familia Chis este din comuna Jamu Mare, jud. Timis. Am cunoscut aceasta familie dupa ce am fost contactati de o persoana din cadrul primariei locale (care a dorit sa ramana anomina). Aceasta persoana ne-a recomandat familia Chis, ca o familie care merita ajutata, oameni muncitori, copii seriosi si harnici, insa o familie saraca. Saracia lor se datoreaza faptului ca, tatal copiilor, domnul Iosif, a salvat viata baiatului sau. Domnul Iosif lucra mester in constructii si castiga destul de bine pentru a putea intretine familia.

Familia Chis este din comuna Jamu Mare, jud. Timis. Am cunoscut aceasta familie dupa ce am fost contactati de o persoana din cadrul primariei locale (care a dorit sa ramana anomina). Aceasta persoana ne-a recomandat familia Chis, ca o familie care merita ajutata, oameni muncitori, copii seriosi si harnici, insa o familie saraca. Saracia lor se datoreaza faptului ca, tatal copiilor, domnul Iosif, a salvat viata baiatului sau.

Domnul Iosif lucra mester in constructii si castiga destul de bine pentru a putea intretine familia. Avea acasa si o vaca si un cal care le aducea si hrana si un venit in familie. Pana intr-o zi cand, in timp ce lucra in constructii cu unul dintre baietii sai, baiatul a scapat flexul din mana in timp ce incerca sa taie o grinda. Tatal, domnul Iosif, imediat a intins mana pentru ca flexul sa nu ii taie pieptul baiatului. In clipa imediat urmatoare mana tatalui a fost aproape retezata.

De urgenta a fost dus la spital si dupa multe operatii (unele nereusite), a avut sansa sa nu isi piarda mana, ramanand cu ea paralizata. De atunci situatia financiara a familiei s-a inrautatit dramatic. Unica sursa de venit in casa nu mai era, domnul Iosif primind doar o mica pensie de handicap. In acelasi an le-a murit si calul si vaca, ambele batrane.

Mama si copii au ajuns sa munceasca cu ziua prin sat pentru a castiga un ban pentru intretinerea familiei. Isi doreau foarte mult un cal si o vaca. Calul ar fi putut fi pentru ei o sursa de venit, pentru ca baietii puteau lucra la oameni prin sat, iar vaca pentru lapte. A avea un cal si o vaca era un vis care prin puterile lor nu il puteau indeplini. In final am ajuns sa cunoastem aceasta familie prin acel telefon din cadrul primariei si in final cu ajutorul unui sponsor generos, firma Unicarm din Satu Mare, am reusit in anul acesta in luna Aprilie sa cumparam un cal si o vaca. Un alt sponsor din Arad a mai donat o vaca. Iar acum, aceasta familie are 2 vaci si un cal.

De curand am revizitat aceasta familie, am dorit sa vedem cum s-a schimbat viata lor si ce am putea face pentru ei mai departe. Toate aceste detalii le puteti vedea si auzi in materialul video de mai jos. Unul dintre obiectivele asociatiei noastre umanitare este sa gasim familii sarace de incredere pe care sa le ajutam sa iasa din saracie prin munca, investind in ele incredere si resurse financiare pana cand vor reusi sa se descurce singure fara sa mai fie dependente de vreun ajutor umanitar. O astfel de familie este familia Chis!

Pentru ca suntem in apropierea Sarbatorilor de Iarna dorim sa le facem o noua bucurie. Dorim sa ii ajutam sa treaca la un alt nivel de dezvoltare a gospodariei lor. In urma discutiei avute cu ei, am decis impreuna ca urmatorul pas sa fie cumpararea a 10 capre, care ii va ajuta sa se dezvolte financiar vanzand lapte si imultind numarul caprelor pana cand vor avea o ferma de capre. Lucrul acesta ii va ajuta si mai mult si mai repede sa iasa din situatia de saracie. De aceea, facem un apel la dvs, toti cei care doriti sa ajutati aceasta familie sa iasa din saracie.

 Dorim sa le cumparam 10 capre. O capra in zona costa 500 de lei. In total vom avea nevoie de 5 000 lei. Toata actiunea de ajutor umanitar va fi filmata iar la final vom prezenta pe site-ul nostru un raport scris si video, impreuna cu mesajul video de multumire din partea familiei Chis pentru toti sponsorii si donatorii implicati.

Cei care doriti sa ajutati aceasta familie direct cu capre sau alte animale ( o vaca, un cal, etc), va rugam sa ne contactati pe email: infosperanta@gmail.com, telefon: 0749 402 098 sau 0766 365 833

Cei care doriti sa faceti donatii va rugam sa folositi modalitatile de mai jos:
1. Doneaza online cu cardul, aici: http://www.sperantapentruromania.ro/doneaza/
2. Doneaza prin PayPal, aici: http://www.sperantapentruromania.ro/doneaza/
3. Doneaza prin transfer bancar, in conturile de mai jos deschide la BCR si Raiffeisen Bank, pe numele asociatiei umanitare ,,Misiunea Speranta pentru Romania”
LA BCR
IN LEI: RO 74 RNCB 001813 82799 00003
IN EURO: RO 04 RNCB 0018138279900002
COD SWIFT:RNCBROBU
LA RAIFFESEIN
 Cont in RON: RO39 RZBR 0000 0600 1204 2338
Cont in EURO: RO24 RZBR 0000 0600 1218 9757
Code Swift: RZBRROBU

Sursa: Misiunea Speranta pentru Romania 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu