Blog de promovări online

miercuri, martie 11, 2015

Caravana de recrutare „Enter the Bosch world” continua in Alba-Iulia

Caravana de recrutare Enter the Bosch world continua in Alba-Iulia
Compania Bosch Rexroth organizează în perioada 07 – 28 Martie 2015 o caravană de recrutare în 3 orașe transilvănene, prin care vizează promovarea oportunităților de carieră din cadrul celei mai mari locații BOSCH din țară, cea din Blaj. 

Caravana a demarat la Cluj-Napoca, pe data de 7 martie 2015, în P-ța Unirii, sub mesajul „Enter the BOSCH world and innovate your career” /„Intră în lumea BOSCH și inovează-ți cariera”. Evenimentul „Enter the BOSCH world” s-a bucurat la Cluj de participarea unui număr mare de specialiști, studenți și masteranzi, interesați de oportunitățile de carieră din cadrul companiei.

Evenimentul se adresează celor interesați să facă pasul spre o carieră de excepție, compania propunându-și ca până la sfârșitul anului 2015 să recruteze peste 300 de angajați, iar la sfârșitul anului 2020 să numere 2000 de angajați.

Caravana de recrutare BOSCH Blaj continuă în Alba Iulia, în data de 12 martie 2015, în „Sala Regală” a Hotelului Medieval din Cetate, în intervalul orar 16:00 – 21:00. Reprezentanții companiei la evenimentul din Alba-Iulia vor fi și de această dată managerii de top, printre care domnul Werner Richter, General Manager Bosch Rexroth în România și Manager Tehnic al fabricilor din Blaj, precum și specialiști de Resurse Umane.

Evenimentul „Enter the BOSCH world” va continua în Târgu Mureş, în data de 28 martie 2015.

In Blaj, Grupul BOSCH activează din 2007, cu două unități de producție pentru tehnica liniară și o unitate de producție în domeniul automotive, urmând ca în acest an să fie inaugurat un centru de cercetare și dezvoltare, pentru tehnologia auto. Grupul BOSCH promovează inovația și dezvoltarea, aplicând aceste principii și la nivel individual. 

Sursa: Bosch Romania

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu