Blog de promovări online

joi, iunie 30, 2016

Petrece o luna de miere de neuitat, in Paradis

Petrece o luna de miere de neuitat, in Paradis
Cum îți imaginezi luna de miere perfectă pentru tine și perechea ta? Fiecare cuplu are o dinamică aparte și o viziune diferită în ceea ce privește albumul amintirilor de neuitat, însă – așa cum lesne se poate observa studiind preferințele turiștilor înregistrate de către agențiile de turism, în ultima perioadă – unele dintre cele mai râvnite locații de petrecere pentru luna de miere rămân, în continuare, plajele cu nisip fin scăldate într-o baie de soare și apele cristaline, perfecte pentru înot și nu numai. Astfel, în ultimul trimestru, raportat la aceeași perioadă a anului trecut, s-a dublat numărul de solicitări pentru luna de miere petrecută la plajă, în resorturi de lux situate în destinații exotice de top, potrivit 4Anotimpuri, agenție de turism specializată în planificarea de oferte honeymoon la cerere pentru turiștii proaspăt căsătoriți.

Fiind o constantă de neegalat între preferințele celor ce se căsătoresc, plaja și farmecul ei mirific atrage cuplurile ca un magnet și oferă posibilități multiple și experiențe diferite în funcție de trăirile și dorințele fiecărei perechi, așa încât, cu greu poți afirma că limita este o expresie ce poate caracteriza o lună de miere petrecută astfel. Îți dorești intimitate și liniște în doi, să simți că te contopești cu celălalt într-un decor paradisiac, cu stânci sculptate răbdător de ape ce se ivesc din valuri? O cină romantică pe malul apei, în acorduri de mandolină, în timp ce soarele apune la orizont, înnobilând azurul oceanului în mii și mii de nuante de foc? Vrei să dansezi desculț pe nisipul fin al plajei într-o armonie deplină cu tine și cu celălalt? Sau poate, îți dorești o insulă doar pentru voi? Luna de miere este acel reper de libertate și pasiune, pe care cu greu îl poți uita, iar o astfel de amintire trebuie atent construită pentru a atinge perfecțiunea. Cunoaștem locurile unde îți poți petrece luna de miere, prin ce sunt diferite și ce trăiri îți pot oferi, pentru ca momentul tău să fie unic și sublim.

• Maldive, un arhipelag spectaculos de atoli naturali și insule de corali, unic în lume, cu lagune idilice, albastre, locația perfectă pentru o experiență de neuitat în luna de miere. Fiind situat la numai un metru jumătate deasupra mării, acest arhipelag tropical cu plaje întinse, verdeață frumoasă și numeroase specii de flori exotice are un farmec aparte, de care cu siguranță te vei îndrăgosti. Apusurile de soare mirifice când valurile înspumate se sparg de corali sunt cadrul ideal pentru romantism, acele momente în cuplu pe care nu le vei uita întreaga viață. Totodată, Maldive este destinatia ideală pentru activități marine, fiind renumită pentru snorkeling si  scufundări.

• Mauritius este o bijuterie verde în Oceanul Indian, renumită pentru plajele sale nesfârșite cu nisip alb, palmieri umbroși și lagune albastre. Recifurile de corali cu apă cristalină, perfect translucidă sunt ideale pentru snorkeling și înot. O mulțime de plaje cochete și puțin aglomerate fac din această destinație un loc minunat pentru intimitate și petrecere în doi. Celor care doresc sa exploreze insula le recomandam să nu rateze grădinile botanice din Pamplemousse, pământul de șapte culori si țestoasele de la Chamarel, fortul Adelaide din Port Louis.

• Bali, exotismul la superlativ, în splendida Indonezie. Civilizație veche și tradiție, o cultură hindu remarcabilă, multiple temple de vizitat, artă și spiritualitate, dansuri tradiționale, câmpurile de orez din Ubud și o bucătărie excelentă și surprinzătoare. Plaje minunate, surfing, o destinație exotică plină de viață și culoare, o locație minunată pentru petrecerea lunii de miere. Te poți relaxa făcând yoga și poți experimenta chiar și mersul prin apă până la templul Pura Tanah Lot, adevărată oază de liniște și spiritualitate, dacă faci plimbarea în timpul refluxului.

• Seychelles, un paradis tropical situat în Oceanul Indian unde poți admira broaște țestoase gigant, nuci de cocos uriase - coco de mer și o grădină botanică de peste 15 hectare cu plante exotice, flori tropicale și multiple specii de orhidee. Clădirile vechi, reminescențe ale perioadei coloniale și întinsele culturi de ceai dau un farmec aparte insulei. Frumoasa plajă Mahé, renumită pentru valurile sălbatice este ideală pentru surf și băi de soare.

• Zanzibar cu peisaje mirifice, apa de un turcoaz perfect și nisipul de un alb strălucitor. Poți să înoți cu delfinii și să admiri între cele peste 600 de specii de pești, la adâncime, cu masca de snorkeling pe față. Iei cina la malul mării, admirând apusul și bucurându-te de preparate tradiționale, pregătite pe loc, din pește și fructe de mare, într-o atmosferă romantică deplină. Plantații de mirodenii, păduri de mangrove, corali în adâncuri și oamenii extrem de prietenoși fac din această locație una dintre cele mai remarcabile destinații exotice pentru luna de miere.

Având o experiență de peste opt ani în domeniu, 4Anotimpuri este un reper în organizarea călătoriilor honeymoon personalizate pentru că planifică cu deosebită atenție și transformă visele fiecărui cuplu în realitate, oferind acea lună de miere memorabilă turiștilor proaspăt căsătoriți. Nicio călătorie honeymoon nu este la fel, pentru că fiecare cuplu este unic și are așteptări diferite. Serviciul ireproșabil și prețurile avantajoase fac din 4Anotimpuri un partener de încredere în planificarea momentelor deosebite din viața ta.

Sursa: Comunicatedepresa.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu