Blog de promovări online

luni, iunie 06, 2016

RokaStoreAuto - solutia perfecta pentru autoturismul tau

Roka Store Auto
Intretinerea unui autoturism reprezinta o misiune de o importanta vitala, in conditiile in care se doreste functionarea optima a acestuia pe o perioada indelungata de timp. Dincolo de alimentarile cu combustibil si schimbul consumabilelor uzuale, se impun si schimburi de piese si revizii periodice.

Cum totul se orienteaza acum catre segmentul online, nu poate exista un alt mediu mai potrivit si avantajos pentru achizitia de piese auto . RokaStoreAuto propune astfel solutii perfecte pentru orice proprietar de autoturism sau camion, oferind o gama variata de piese pentru marci, modele si motorizari diverse.

Gama variata de piese auto, accesibila pentru orice doritor
Usurinta de achizitie oferita de mediul online, alaturi de economia adusa de posibilitatea de a gasi piesele cautate fara drumuri inutile prin reprezentante si magazine fizice de piese auto recomanda platforma www.rokastoreauto.ro oricarui sofer sau mecanic aflat in cautarea pieselor potrivite.

Magazinul online isi prezinta oferta de piese auto aftermarket realizate de producatori de renume la nivel mondial, pentru toate marcile de autoturisme si camioane, in asa fel incat orice doritor sa poata avea acces la o solutie mai rentabila. Piesele auto originale sunt cea mai buna optiune, daca se doreste fiabilitate si siguranta, insa costurile sunt pe masura exigentelor.

Intr-o maniera mult mai avantajoasa din punct de vedere al bugetului alocat, doritorii pot achizitiona piese auto realizate conform cu specificatiile de fabricatie originale, de catre alti producatori licentiati si autorizati in acest sens. Aceasta categorie a pieselor auto aftermarket reuseste astfel sa aduca aceeasi calitate la preturi considerabil scazute, fiind o alternativa ideala pentru cei cu un buget relativ restrictionat.

Avantajele achizitiei de piese auto de pe www.rokastoreauto.ro nu se rezuma insa doar la cele de ordin financiar. Economia nu se rezuma doar la bani, ci si la timpul investit in gasirea celor mai potrivite piese auto. Adesea reprezentantele sau magazinele fizice nu au pe stoc anumite componente, iar pana la reintregirea acestuia reparatia autovehiculului trebuie intarziata. Un astfel de neajuns nu mai este intampinat de proprietarii de autoturisme care apeleaza la solutia oferita online, intrucat orice piesa poate fi regasita usor si mai apoi livrata in maxim 48 de ore.

Consultanta pre si post vanzare, alaturi de suportul tehnic oferit in cadrul platformei online reprezinta elemente care reusesc sa identifice solutiile cele mai potrivite pentru orice doritor. Chiar daca majoritatea opteaza pentru cele mai ieftine piese auto, o astfel de alegere nu este tot timpul cea mai favorabila. Colaborarea cu producatori de renume mondial castiga insa increderea tot mai multor cumparatori ce aleg magazinul online www.rokastoreauto.ro.

Calitatea si siguranta in orice deplasare reprezinta deviza dupa care se ghideaza compania Rokafel SRL, detinatoarea site-ului de piese auto aftermarket sus-amintit. Piesele si accesoriile auto disponibile se regasesc cu usurinta, atat pentru autoturisme, cat si pentru camioane sau alte autovehicule. Ofertele speciale, voucherele si discount-urile nu lipsesc din cadrul site-ului, fiind valabile inclusiv din punct de vedere al transportului gratuit oferit pentru comenzile de peste 500 RON. O astfel de solutie accesibila si eficienta poate fi identificata cu ajutorul specialistilor RokaStoreAuto, care ofera consultanta si suport tehnic prin intermediul paginii de contact si numerelor de telefon afisate pe site.

Sursa: Comunicatedepresa.ro 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu