Blog de promovări online

luni, noiembrie 07, 2016

Art Dessert isi surprinde clientii cu cele mai delicioase, colorate si aspectuoase candy bar-uri

Art Dessert
Candy bar-ul este cel mai probabil, una din principalele atractii de la o petrecere, indiferent ca e vorba de o nunta, un botez sau o aniversare. Efectul va fi intotdeauna cel dorit atunci cand se alege colaborarea potrivita cu o cofetarie de renume si cunoscuta pentru micile opere de arta ce surprind placut papilele gustative. Aici intervine Art Dessert, cofetaria din Bucuresti ce a reusit de-a lungul timpului sa readuca pe piata gusturile copilariei.

Unii ar crede ca un candy bar Bucuresti e un bufet plin de dulciuri asezate la intamplare, insa, acesta este de fapt o masa bogata in specialitati dulci si diversificate, ce incanta atat papilele gustative ale copiilor, cat si ale adultilor. De altfel, clientii care au avut ocazia sa comande un asftel de bufet realizat de cofetarii de la Art Dessert declara faptul ca aromele deserturilor le amintesc de pierdutii ani ai copilariei pe care au reusit sa ii recapete pret de cateva clipe. Nu e de mirare ca din ce in ce mai multe persoane care organizeaza o petrecere, doresc sa isi suprinda placut invitatii cu un candy bar personalizat si bogat intr-o multitudine de dulciuri.

Multiple sortimente de dulciuri transformate in arta
Atat arta vizuala, cat si cea gustativa pe care o reprezinta dulciurile atent preparate de cofetarii de la Art Dessert devine din ce in ce mai populara, asadar, indiferent de tematica petrecerii, candy bar-ul este nelipsit. Aceasta modalitate de le aminti invitatilor de anii pierduti ai copilariei, de a-i binedispune si de a le oferi cateva clipe magice, se pare ca intotdeauna creaza senzatie. Cine ar fi crezut ca adultii pot deveni mai fascinati decat cei mici de dulciuri? Secretul consta in ingredientele proaspete si naturale, ce sunt atent combinate, astfel incat aromele finale sa fie unele nemaintalnite, ce provoaca adevarate senzatii pe papilele gustative.

In functie de preferintele fiecarui iubitor de dulciuri, cofetarii pot prepara unele dintre cele mai delicioase si aspectuoase prajituri, printre care se numara cupcakes, mousse-uri de ciocolata, trufe, bezele, acadele, macarons, marshmallow trees, precum si multe altele.

Cert e ca fiecare candy bar este realizat in asa masura incat sa satisfaca pe deplin cerintele clientului, asadar, se pot realiza bufeturi pentru 50-60 de persoane, 80-100 de persoane, dar si pentru un volum mai mare de 100-150 de persoane. Alegerea se face in functie de numarul invitatilor care vor fi prezenti la eveniment. In orice caz, oricat de delicioase si aspectuoase sunt, acestea vor reusi sa satisfaca poftele oricarui iubitor de dulciuri. Diversitatea deserturilor reprezinta un urias avantaj, mai ales privind din punctul de vedere al invitatilor care, cu certitudine, au preferinte diferite in ceea ce privesc aromele.

Chiar in cadrul site-ului artdessert.ro pot fi observate si analizate candy bar-urile pe care cofetarii de la Art Dessert le-au realizat in ultimul timp si de care clientii au fost mai mult decat incantati: Candy Bar Glam Marsala, Candy Bar Mickey Moue, Candy Bar Fluturasi, Candy Bar Spring si multe altele.

Cert e ca indiferent de dorinta fiecarui client in parte, Art Dessert pune in practica pasiunea si priceperea in ceea ce priveste prepararea deserturilor, iar rezultatul este intotdeauna neasteptat de spectaculos.

Sursa: Comunicatedepresa.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu