Blog de promovări online

miercuri, iulie 12, 2017

Restart Energy si PROFI anunta o noua colaborare in domeniul furnizarii energiei electrice

Restart Energy si PROFI anunta o noua colaborare in domeniul furnizarii energiei electrice
Începând cu această lună, magazinele PROFI din Zona Moldova vor beneficia de prețuri mai mici și condiții contractuale mai bune la serviciile de furnizare energie electrică, după decizia de a schimba furnizorul de energie obișnuit de pe piața reglementată, cu Restart Energy, compania de pe piața liberă cu creșterea exponențială cea mai rapidă din ultimii doi ani.

Începând cu această lună, magazinele PROFI din Zona Moldova vor beneficia de prețuri mai mici  și condiții contractuale mai bune la serviciile de furnizare energie electrică, în urma deciziei de a schimba furnizorul de energie obișnuit de pe piața reglementată, cu Restart Energy, compania de pe piața liberă cu creșterea cea mai rapidă din ultimii doi ani. Restart Energy oferă servicii de furnizare energie și gaz atât pentru clienții casnici cât și pentru companii, fiind una dintre companiile de top în acest domeniu în România.

PROFI este rețeaua de retail modern cu cea mai mare extindere geografică din țară și cu un ritm de creștere încă neegalat în România. În momentul de față, funcționează 581 de magazine amplasate în 315 localități din toate județele și municipiul București.

În 2016 au fost inaugurate 134 de unități și în fiecare dintre anii care vin urmează să se deschidă un număr de magazine cel puțin egal cu cel din anul precedent. PROFI încurajează producția locală, circa 80% din sortimentația PROFI fiind produsă în România.

Succesul rețelei se datorează și numărului din ce în ce mai mare de branduri proprii, care tind să se apropie de 20% din totalul produselor.

„Prin această colaborare ne vom spori eficienta  operațională, magazinele noastre onorându-și deviza mai ieftin, mai bun, mai aproape, a declarat Dumitru Dragomir, directorul financiar al PROFI Rom Food.

Ca parte a Armand Group, cu experiență în domeniul energetic de peste 10 ani, Restart Energy este furnizorul care oferă clienților săi nu doar prețuri mai mici, ci și o experiență cu totul inovatoare prin aplicația on-line de schimbare a furnizorului, evitând în totalitate birocrația aferentă acestui proces. Această opțiune vine cu adevărat în ajutorul românilor cu atât mai mult cu cât toți utilizatorii de energie electrică vor fi nevoiți să își aleagă un furnizor de pe piața liberă până în ianuarie 2018.

„Suntem onorați să putem colabora cu PROFI. Ambele companii împărtășesc idei comune în procesul de funcționare și dezvoltare. Dorim să potențiem creșterea în toate domeniile de activitate ale companiilor noastre pentru ca toți clienții noștri să beneficieze la rândul lor de condițiile cele mai bune și de calitatea maximă a produselor și serviciilor.”, afirmă Armand Doru, CEO al companiei Restart Energy.

Restart Energy, la rândul său, împărtășește aceeași preocupare cu privire la promovarea serviciilor  românești, sustenabile cu mediul înconjurător, asigurând tuturor clienților 57% energie verde inclusă în orice contract de furnizare, energie produsă în România.

Sursa: Comunicatedepresa.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu