Blog de promovări online

sâmbătă, octombrie 14, 2017

Tehnovest – solutii de incredere in domeniul automatizarilor

Tehnovest
Procesul de automatizare are rolul de a face masinile si instalatiile sa lucreze intr-un mod independent, automat, cu o interventie minima sau spre deloc a fortei de munca umane.

Acest proces de automatizare poate sa fie facut intr-un mod incomplet sau complet. Decizia poate fi luata de conducerea fabricilor sau de tehnologiile care pot sau nu sa fie indeajuns de evoluate ca sa poata permite automatizarea completa.

De multe ori procesul de automatizare inseamna un avantaj pentru toate ramurile industriei. Randamentul ajunge la valori maxime, profitul creste considerabil, iar angajatii nu vor mai fi nevoiti sa faca aceleasi activitati monotone si dure, fara intrerupere. Singurele ramase pentru acestia sunt doar cele de monitorizare si, eventual, de setare sau utilizare. Nimic greu, oricum, Tehnovest Automatizari S.R.L este una dintre firmele de Romania care se ocupă cu vanzarea  de piese necesare automatizarii, oferind o gama larga de produse de calitate, la preturi corecte, intr-un mod cat mai prompt posibil. Produsele se impart in doua categorii, cele ale produselor standard, dar si special create pentru nevoile individuale ale posibilului client. Din 2004 acestia incearca sa aduca pe piata posibilitatea ca tot ce este necesar pentru procesul de automatizare sa se gaseasca intr-un singur loc, respectiv pe site-ul www.tehnovest.ro.

Tehnovest ofera pentru consultare trei cataloage diferite, in care veti gasi separate categorii diverse de produse: cea a furtunelor, a regulatoarelor de aer, distribuitoarelor, cilindrilor, cat si cea a cuplelor si fitingurilor.

Daca le analizam in mod separat, veti descoperi ca acest furnizor ofera furtune pentru aproape toate aplicatiile posibile. Veti gasi furtune de aer, de aspiratie si transportul substantelor abrazive, cu aplicatii in industria alimentara, de aer, gaz, vapori sau create special pentru temperaturi ridicate si pentru industria chimica.

Se mentioneaza in alte categorii si alte tipuri de furtune, care sunt bio, electrice, lichide sau pentru aplicatii critice. Veti gasi in dreptul fiecarui produs specificatii in ceea ce priveste grosimea peretelui, raza de indoire, presiunea de lucru, de spargere, diametrul exterior si interior. Aceste informatii sunt puse intr-un mod cat mai placut ochiului cu putinta, ca sa puteti vedea ce va intereseaza rapid si sa nu va pierdeti in noianul de informatii. Aceste indicatii pot varia in functie de tipul de furtun folosit.

In cazul regulatoarelor de aer, veti gasi diverse modele, impartite pe serii diferite. Exista pana si piese de schimb disponibile, precum si un ghid de referinte.

Distribuitoarele au serii de 100, 110, 115, 120, 125-127, 130, 140 si  160. Vin insotite si cu un ghid pentru achizitionarea de componente, precum si piese de schimb.

Cilindrii au serii incepand cu 200, 220, 221, 222, 225, 230, pana ajung la 250.

Cuplele sunt de tipul push-in, bolt, banjo, push-in panou. Pe langa acestea veti mai gasi si regulatoare de debit Drosel, supape de blocare, robineti, parti conectoare, precum si accesorii.

Pe www.tehnovest.ro veti putea gasi tot ce doriti in materie de automatizari, cu detalii clare in dreptul fiecarui produs sau categorii de produse, afisate intr-un mod lizibil, cat mai apropiat de asteptarile clientului. 

Sursa: Comunicatedepresa.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu