Blog de promovări online

miercuri, septembrie 05, 2018

Kaufland Romania te invita in Bunorama, orasul care creste odata cu tine

Bunorama
Bine ai venit în Bunorama, orașul deplin în care tu ești arhitect! Kaufland România anunță lansarea unui joc sub forma unei colecții de piese pentru întreaga familie, prin care toți clienții își pot construi orașul ideal, cu ajutorul pieselor distribuite în magazine.

Prin intermediul celor peste 180 de elemente, cei mici pot construi alături de părinți: de la case cu grădinila zgârie-nori, de la teatru la restaurantul Pop-up, unde găsești preparate delicioase și până la magazinul Kaufland, care oferă produse proaspete. În noul oraș Bunorama este încurajat transportul alternativ cu soluții precum biciclete, scutere sau mașini electrice.

În perioada 29.08 - 6.11.2018, la fiecare 50 de lei cheltuiți în magazinele Kaufland, clienții primesc un pachet Bunorama, care conține piese din orașul unde viața este bună săptămână de săptămână, în care oamenii reciclează, se bucură de natură și sunt conștienți de impactul pe care îl au acțiunile lor asupra mediului înconjurător.

Odată adunate toate aceste elemente, pot fi așezate în cutia de colecție. De mare ajutor sunt și hărțile Bunorama Est și Bunorama Vest, care le sunt utile celor mici și mari să demareze construirea orașului. Fiecare hartă vine însoțită de câte un joc, care îi va ajuta pe copii să învețe mai multe despre alimentația echilibrată sau reciclare. După colecționare, Bunorama se transformă într-un joc pentru copii și adulți, în care distracția face echipă cu educația. Cu toții au ocazia să se împrietenească, să se joace și să se bucure de tot ceea ce are de oferit orașul deplin, care începe ca o joacă și treptat, piesă cu piesă, devine realitate și în care fiecare săptămână e bună.

,,Am gândit Bunorama ca un oraș deplin, în care toată lumea trăiește sănătos, respectă mediul înconjurător, se bucură de prieteni, de aer curat și de natură. Orașul construit cu ajutorul pieselor va aduna în jurul său întreaga familie, nu doar pe cei mici”, declară Alina Golopența, Director Marketing Kaufland România.

În plus, orașul Bunorama  poate aduceși super premii: participanții pot intra pe www.bunorama.kaufland.ro, pot încărca, în timp, cel puțin trei fotografii care arată progresul orașului Bunorama și astfel pot câștiga, prin tragere la sorți, unul dintre cele zece premii constând în redecorarea completă a camerei copilului.

Cei care vor să vadă cum prinde viață orașul lor în realitatea augmentată au la dispoziție, în Apple Store și Google Play, aplicația Bunorama, foarte ușor de instalat prin scanarea codului de pe pachetele cu piese. Prin scanarea codurilor QR de pe cartonașele și abțibildurile care construiesc orașul, cei mici vor putea explora fiecare parte din oraș și se vor întâlni cu personajele preferate din Bunorama. Mai mult, realizările lor de arhitecți vor fi recompensate cu diverse medalii atrăgătoare.

Bunorama. Fii arhitectul orașului tău!

Mai multe detalii sunt disponibile pe www.bunorama.kaufland.ro.

Sursa: Cristiana Constantinescu, PR Manager gmp PR

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu