Blog de promovări online

marți, martie 19, 2019

Mega Image preia lantul Zanfir din Vrancea

Mega Image
Mega Image anunță preluarea rețelei Zanfir din Vrancea, ca urmare a aprobării achiziției de către Consiliul Concurenței. Astfel, unul dintre cei mai mari retaileri locali independenți, lanțul de supermarket Zanfir, va consolida prin această tranzacție prezența Mega Image în zonă, urmând ca cele 10 magazine preluate să fie integrate în cadrul rețelei și transformate treptat în magazine Mega Image și Shop&Go.

“Preluarea celui mai important jucător din industria de retail de pe piața locală din zona Vrancea face parte din strategia noastră de dezvoltare și expansiune în noi teritorii. Ne consolidăm astfel poziția într-o regiune cu potențial, cu o piață deja matură, în care abia așteptăm să ne întâlnim cu noi clienți și să le aducem oferta noastră de produse de calitate, să îi inspirăm și să le oferim noi experiențe la cumpărături. Felicităm în același timp familia Zanfir pentru modelul performant de business pe care l-au dezvoltat”, afirmă Mircea Moga, CEO Mega Image.

Retailerul vrâncean Zanfir, deținut de soții Liliana și Vasile Zanfir, are o istorie cu tradiție pe piața locală, primul supermarket fiind inaugurat în anul 2002, urmat de o dezvoltare rapidă, câștigând notorietate în rândul localnicilor.

“Suntem într-un moment de referință pentru dezvoltarea brandului nostru, așa cum l-am construit până acum, un moment în care ne simțim mândri de ceea ce am realizat: un brand solid și pregătit pentru a intra în portofoliul unui retailer internațional de renume. O ascensiune care ne confirmă că am avut strategia corectă și pe care o vom urmări în continuare”, spune Liliana Zanfir, director general și proprietar al companiei Zanfir.

Cele 10 magazine din rețeaua Zanfir sunt situate în orașul Focșani și în împrejurimi, repectiv  Adjud, Panciu, Dărmăneşti şi Târgu Ocna și vor fi integrate în următoarele luni de către Mega Image astfel: 8 locații vor fi transformate în magazine Mega Image, format mediu și mic potrivit suprafeței utile și două locații vor fi transformate în Shop&Go.

Despre Mega Image
Fondat în 1995, Mega Image este unul dintre cele mai mari lanțuri de supermarketuri din România cu o reţea ce cuprinde în prezent 677 magazine în Bucureşti, Cluj-Napoca, Constanţa, Ploieşti, Braşov, Târgovişte, Timișoara şi alte oraşe din ţară, sub mărcile Mega Image, Shop&Go, Gusturi Românești. Mega Image îşi propune să ofere consumatorilor, în fiecare zi, servicii de calitate şi o gamă de produse hrănitoare, sănătoase şi sigure, la preţuri accesibile. Mega Image face parte din Ahold Delhaize Group, retailer internaţional ce operează în prezent pe trei continente.

Sursa: Mega Image

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu