Blog de promovări online

joi, august 01, 2013

S-a incheiat a doua etapa a campaniei umanitare “Ajuta-l pe Stefan!” la 11 luni de resincronizare cardiaca

Ajuta-l pe Stefan!
Pentru Ștefan anul 2012 marchează adevărata „școală de valoare”, ca fiind o confirmare a capacităților proprii de gestionare și transformare a vieții profesionale, a noastră și de multe ori a celor din jurul nostru. Iar momentul final, de celebrare, este în fapt o scurtă pauză – de pregătire a unor noi transformări…! Putem remarca un rost trăit cu o intensitate realmente febril, cu o dăruire peste limite şi cu un angajament care îl face să fie respectat şi iubit. Pentru cei care îl cunosc, Ștefan este un model de energie, în ce priveşte consolidarea de sine, dar mai ales în ce priveşte consolidarea de proiecte pentru cei din jurul lui.

Proiectul Donez Design a demarat în data de 9 aprilie 2013, a doua etapă a campaniei umanitare de strângere de fonduri, pentru un membru marcant, unul din personalitățile cu un lianţ clădit pe o fundaţie academică solidă, datorită bogatei sale experienţe în comunicare, managementul perfomanțelor, specialist PR, marcând adevărata „școală de valoare” al comunităţilor academice, domnul Ștefan Gabriel Georgescu, bursier din noiembrie 2012 la Școala de Securitate și Studii Globale, Universitatea Americană Militară (American Military University) Manssas, USA și masterand la Facultatea de Securitatre și Apărare a Universității Naționale de Apărare ”Carol I” din Ministerul Apărării (M.Ap.N.). În 2009 şi 2010 a fost diagnosticat cu ruptură de cordaje de gradul III/IV, insuficiență mitrală severă anterior, al scalopului central cu regugitare în colaps inspirator complet și multiple infarcturi tranzitorii. Ulterior diagnosticării d-nului Ștefan Gabriel Georgescu s-a realizat: implantarea unui loop-recorder (ILR), studiu electrofiziologic complex fiind folosite catetere de ablație și diagnostic cât și implantarea ulterioară unui cardiostimulator bicameral – dispozitiv CRM de ultimă generaţie, beneficiind de ultimele tehnologii disponibile și îmbunătățiind terapii existente, reducând stimularea inutilă a ventriculului drept (VR) la pacienții cu conducție intactă atrioventriculară, una din sondele implantate, fiind dintr-un material inovator, o substanță nouă, un copolymer, care întregește calitățile poliuteranului și a siliconului oferindu-i rezistență în timp și elastricitate, permițând implantul pentru pacienți cu anatomii diferite.

Ştefan Gabriel Georgescu s-a aflat într-o perioadă “extrem de gravă”, potrivit medicilor de la Londra, în urma interogărilor făcute în data de 30 mai 2013, constatându-se că a făcut 38 de stopuri cardiace în ultimele 6 luni. Inima lui Ştefan Gabriel Georgescu a repornit imediat, fiind susţinută de cardiostimulatorul bicameral care şi-a indeplinit funcţiile artimologice. Starea acestuia a variat iar în ultimele 6 luni după ce inima i s-a oprit. Resincronizările efectuate au fost “laborioase” iar starea domnului Ştefan Gabriel Georgescu este în continuare monitorizată, prognosticul fiind rezervat.

În data de 15 mai 2013 domnul Stefan Gabriel Georgescu, s-a internat in clinica pentru a fi luat in evidenta si facuta o reevaluare clinico-biologica, in urma caruia s-a primit in baza iesirii din spital si a certificatului medical, avizul definitiv (negatia) din partea Insitutului de Urgenta pentru Boli Cardiovasculare „C.C. Iliescu” Bucuresti, urmatorul diagnostic: „Cardiostimulare eficienta cu tulburari functionale la eforturi mici pentru bloc atrioventricular complet iatrogen. Ablatie de cale lenta ce nu pot fi controlate medicamentos in Romania. Pacientul nu poate fi interogat in tara. Nu putem face control acestui dispozitiv”, fiind ireversibil si trecut in clasa IC Nyha III, conform criteriilor medico-psihosociale de incadrare in handicap. Criteriile de includere au fost la pacient cu insuficienţă cardiacă refractară, pentru tratamentul medicamentos maximal aflat în clasele funcţionale NYHA III-IV ce rămân simptomatici în ciuda tratamentului resincronizare optimă, cu fracţia de ejecţie a VS ( FE%) critic ≤ 40%, diametrul telediastolic al VS > 29 mm, diametrul telesistolic al VD scăzut > 39mm, dimensiunea AS crescută > 31mm, în ritm QRS îngust de scăpare și refractare efectivă a nodului-atriventricular 400/200ms.

Continuarea controlului de resincronizare este esențială, asigurându-i interogarea cardiostimulatorului bicameral pe termen nedefinit. Costul unei asigurări medicale private anuale, care îi permite accesul gratuit la consultații cât și a tratamentului de resincronizare al domnului Ştefan Gabriel Georgescu, este de aproximativ 22.038,73 RON anual (echivalentul a sumei de 3.540 lire anual). Cardiostimulatorul bicameral INGENIO J173 DR de ultimă generaţie, este achiziționat împreună cu un dispozitiv Latitude Communicator (Patient Management System), produs de către Boston Scientific. Achiziția programatorului și a sistemului LATITUDE Communicator se poate face numai în anumite regiuni și numai prin canalele autorizate autorizate Medison Pharma România. Din cauza costurilor ridicate de integrare, cardiostimulatoarele şi programatoarele nu sunt disponibile pe piața din România. Din datele oficiale dispozitivele medicale Boston Scientific nu au fost introduse în Programul Național de Cardiologie. Până în momentul de faţă, costurile dedicate asigurării medicale, tratamentului de resinsicronizare și intervențiilor chirurgicale s-au ridicat la suma de 227.000 lire, fiind acoperite din surse diferite de finanțare, printre care și fondurile obținute în cadrul campaniei umanitare desfășurate de Fundația Sensiblu.

Medicii curanți au recomandat în continuare urmarea tratamentului de resincronizare de către domnul Ştefan Gabriel Georgescu pentru o perioadă de încă cel puţin 6 luni, respectiv până în data de 29 noiembrie 2013, când va avea următorul tratament de resincronizare.

Pe durata celor 11 luni de tratament de resincronizare, s-a considerat ,,responderʻʻ la terapia de resincronizare cardiacă care, conform cardiologilor, a îndeplinit următoarele criterii: ameliorare clinică apreciată prin fatigabilitate la eforturi medii, creşterea distanţei parcurse cu minim 10% la testul de mers de 6 minute, creşterea FEVS cu minim 5% şi scăderea volumului telediastolic al ventriculului stâng cu minim 15%, starea de sănătate a acestuia îmbunătăţindu-se considerabil, fapt confirmat de faptul că domnul Ştefan Gabriel Georgescu a revenit complet în activitate, reluându-și din responsabilitățile sale. Continuarea tratamentului de resincronizare cât şi intervenţiile chirurgicale au fost posibile prin campania de strângere de fonduri iniţiată de agenția de creaţie Donez Design şi Fundația Sensiblu.

Călatoria în timp a început în 2009, împreună cu Ştefan Gabriel Georgescu, și cu alții au descoperit anul acesta că există mult mai mulți oameni decât credeam care pot lua o pauză de la ritmul nebun al vieții cotidiene pentru a se implica într-o luptă care nu-i a lor. A fost un efort uriaș al unei echipe enorme şi care l-au susținut financiar, pentru problemele anterioare. De la coordonarea campaniei, atragerea de susținători, scris un articol pe blog, pus un banner, campanie video, făcut site, bannere, sistem de donații online, toate au fost importante pentru succesul campaniilor sale: ”Ajută-l pe Ștefan!”.

Mulţumim din suflet tuturor persoanelor care au donat în ultimii 2 ani și care sunt alături de domnul Ștefan Gabriel Georgescu în aceste momente: [2010] – Wunderman România, Microsoft România, Syscom Digital, Mira Telecom, Blaupunkt, ASEBUSS – Institutul de Administrare și Afaceri, Siemens România, ELKO Tech România, Richter Gedeon România, Volksbank România, Orange România, Facultatea de Fizică – Universitatea din București, Ernst & Young, Raiffesen Bank, Danone România, UniCreditȚiriac Bank România, European Organization for Nuclear Research – France, European Commission Brussels – Belgium, European Organization for Nuclear Research -Switzerland, IFIN-HH, KepplerRom Info, Școala Generală “Grigorie Ghica Voievod” nr. 30 – cls I-VIII, Piraeus Bank România, Banca Comercială Româna – Erste Bank, TifinMBA România, A&D Pharma, AlliantzTiriac Asigurări România, Universitatea din București Ericksson România, Tiffin University Business Club, CitiBank România, Strike Advertising, Petrom-OMV, Knoxcris Serv, TotalSoft, Syngerta, IPSOS România, Parohia Bisericii Fundeni Doamnei (cu sprijinul Patriarhiei Române), Fundația Sensiblu, PayPal Romania, Parohia Bisericii Parc Plumbuita, DigiSign România, Regia Autonomă pentru Activități Nucleare – S.I.T.O.N.;[2011] – A&D Pharma, Asociația Inima Copiilor; [2012] – Partenerii principali ai campaniei: “Ajută-l pe Ștefan!” au fost Donez Design și Fundația Sensiblu, Asociația Pro Vita Valea Plopului, Asociația Inima Copiilor; [2013] - Partenerii principali ai campaniei: “Ajută-l pe Ștefan!” sunt Fundația Sensiblu și Donez Design, realizând pentru Zona de Bunăvoinţă o campanie integrată de comunicare). Ca rezultat al proiectului, Donez Design si Fundația Sensiblu l-au sprijint în ultimii ani, pentru a-și acoperi din costurile imense ale tratamentului pentru afecțiunea cardiacă pe care o are, fiind alături de el în continuare și unul din acei oameni care a trecut prin momente mai puțin placute în viața, reușind să-și pastreze zâmbetul si optimismul.

Mulțumim facultăților și personalului administrativ din cadrul SNSPA pentru donații și tuturor facultăților de comunicare din țară care ne-au sprijinit, tuturor celor care au preluat anunțul pe blogurile și site-urile lor și celor care ne-au sprijinit prin intermediul rețelelor de socializare.

Mulțumim jurnaliștilor și partenerilor media: Comunicatedepresă.ro, Cancan, Antena 3, Societatea Română de Radiodifuziune, Antena 2, Comunicarepublica.ro, Inima Copiilor, infoONG.ro, 121.ro (Comunitatea Femeilor Senzaționale), Revista Cariere Online, Agenția No Surprises, EventBazar Magasine, Career-Start-up, Centruldepresă.ro.

Am avut nevoie de timp pentru a învăţa lecţia lui Ştefan şi a succesului realizat, dar am dăruit şi împărtăşit experienţa lui Ştefan, am muncit si am crezut în visul lui de ajunge până aici. Succesul campaniei noastre umanitare a depins direct de succesul celor care ne-au ajutat, de succesul celor care-şi doresc mai mult şi cred în puterile lor.

Campania umanitară Ajută-l pe Ștefan!, prin proiectul Donez Design și ulterior de Fundația Sensiblu, pentru domnul Ștefan Gabriel Georgescu, continuă prin apelul către publicul larg, către agenţiilor de presă, prietenilor săi, ONG-urilor, comunităților academice, colegilor, către mediul de afaceri precum şi către toţi cei care pot susţine, cu orice contribuţie financiară, privind continuarea controalelor medicale din Marea Britanie.

Îl puteţi ajuta şi sprijini pe domnul Ștefan Georgescu, apelând la următoarele modalităţi de donaţie. Donațiile se pot face în România în conturile următoare:

PENTRU COMPANII, FIRME, ORGANIZAŢII: Începând din data de 10 aprilie 2013, organizațiile, companiile și firmele pot dona în contul Fundației Sensiblu având codul de înregistrare fiscală: 14546216, în contul IBAN- RO07BACX0000000030800310, deschis la UniCredit Tiriac Bank SA – Sucursala Grigore Mora, tel./fax 021-3017474/75. Menționăm că deductibilitatea fiscală pentru firme se obține doar prin încheierea unui contract de sponsorizare cu Fundația Sensiblu pentru suma donată. Astfel, cheltuiala este 0 pentru firma/organizația dvs. Cei care doresc să vină în sprijinul nostru avem rugămintea să precizați la donație „Pentru campania ‘Ajută-l pe Ștefan’.” Fundația Sensiblu fiind partener al campaniei umanitare Ajută-l pe Ștefan!

CONTRIBUŢII INDIVIDUALE:RO04 RZBR 0000 0600 1402 6424 (RON)RO10 RZBR 0000 0600 1511 9021 (GBP)RO37 RZBR 0000 0600 1498 9816 (EUR)

Prin ordin de plată, aceleaşi conturi, dar adăugând următoarele informaţii:
Titular de cont : STEFAN GABRIEL GEORGESCUCNP: 1840405340912COD SWIFT: RZBRROBURAIFFEISEN BANK – Sucursala București, Agenţia Calea Dorobanților, Piața Dorobanți nr. 1, Sector 1, București, România.******

Ștefan Gabriel Georgescu este lincețiat în fizică, Facultatea de Fizică, Universitatea din București, științele comunicării, Facultatea de Comunicare & Relații Publice, Școala Națională de Studii Politice și Administrative (SNSPA), formator de lideri, prin programul de Train the Trainers pentru sectorul privat. Pe lângă experiența profesională de peste 8 de ani în industria software, mai deține și studii de perfecționare privind Managementul Resurselor de Apărare la Şcoala NATO (NATO School) din Germania, Colegiul NATO de Apărare (NATO Defence College) din Italia, aflate în subordinea Școlii de Studii Postuniversitare, Universitatea Națională de Apărare „CAROL I” – MApN.Portofoliul educațional al lui Ștefan Gabriel Georgescu mai include managementul conflictelor și negocieri prin prisma comunicării situațiilor de criză organizațională actuală, prevenirii, managementului crizelor și a profilelor de imagine, de la Colegiul Inter-American de Apărare (Inter-American Defense College) din SUA și Colegiul European de Securitate și Apărare (European Security and Defence Policy College) din Belgia.

Sursa: Cubrain Studio 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu