Blog de promovări online

vineri, ianuarie 20, 2012

Eco-Iluminat este distribuitor autorizat Klausen din 2012

Corpuri de iluminat
www.Eco-iluminat.ro va realiza din 2012 distributia la nivel national a corpurilor de iluminat Klausen.

Astfel, la inceputul lunii ianuarie, peste 500 din cele mai importante corpuri de iluminat rustice ale brandului Klausen au fost puse la dispozitia cumparatorilor romani de catre www.eco-iluminat.ro, insotite fiind de cele mai bune conditii cu care ne-am obisnuit deja cumparatorii din Romania: transport gratuit si becuri cadou pentru orice corp de iluminat achizitionat de la noi.

"Nu puteam fi cel mai bun magazin online din Romania la categoria Casa si Gradina fara a fi in acelasi timp distribuitor al corpurilor de iluminat clasice, rustice si moderne Klausen. In perioada imediat urmatoare, alte peste 1000 de modele de corpuri de iluminat economice si ecologice gen candelabre, lustre, pendule, spoturi, aplice, plafoniere, veioze şi lămpi de birou, dar si corpuri de iluminat exterior vor fi disponibile pentru comanda, adaugandu-se celor peste 6000 de modele deja disponibile in acest moment", a declarat Bogdan Dobanda, director de vanzari al magazinului online www.eco-iluminat.ro.

In acest fel, www.eco-iluminat.ro isi consolideaza pozitia de lider pe piata corpurilor de iluminat online din Romania, avand in portofoliu cea mai mare gama de la cei mai importanti producatori europeni: Eglo, Globo, Klausen, Candellux, Steinel.

Despre Super Eco - Casa
www.Eco-iluminat.ro este primul magazin online din Romania ce ofera solutii ecologice de iluminat casnic, cu ajutorul carora se pot obtine economii de pana la 95% fata de solutia becului cu incandescenta, un concept inovator care promoveaza tehnologii sofisticate de obtinere economica a iluminatului casnic, disimulate in forme cu design clasic sau modern, minimalist.

www.Animal-Vet.ro este cel mai bun Start-up in si cel mai bun Petshop online din Romania, tiluri decernate de GPEC in anul 2011.

www.Eco-Iluminat.ro si www.Animal-vet.ro sunt magazine online operate de S.C. SUPER ECO-CASA S.R.L.

Sursa: www.eco-iluminat.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu