Blog de promovări online

luni, ianuarie 16, 2012

Prologue Advertising a lansat proiectul de turism Interra.ro

Prologue Advertising
Prologue Advertising a lansat un nou proiect de turism www.interra.ro. Un proiect cu o functionalitate bogata, cu un design atragator pregatit sa faca fata nenumaratelor cerinte ale vizitatorilor.

Interra Travel este o agentie de turism tur operatoare cu servicii turistice extrem de variate: servicii turistice pentru deplasari de afaceri si vacante, turism individual sau de grup, circuite sau sejururi, vacante cu avionul, vacante cu autocare de lux, vacante cu zboruri charter, bilete de avion, rent-a-car, team building, evenimente speciale.

Interra Travel este agentie de turism certificata cu ISO 9001 pentru implementarea standardului calitatii in turism. Sloganul extrem de inspirat si bine alcatuit : “Inspirati de cautarile tale” a reprezentat baza acestui proiect, punctul de la care s-a pornit acest proiect. Astfel, la baza executiei a stat dorinta de a le oferi vizitatorilor exact ce-si doresc.

Informatia in site este structurata coerent pe zone de interes, categorii de calatorii pentru ca navigarea sa fie cate mai rapida si intuitiva. Vizitatorul de asemenea poate folosi harta interactiva pentru cautari avansate sau filtrele de cautare  personalizate pentru fiecare categore mare de calatorii.

Chat-ul online este de asemenea modalitatea prin care agentia doreste sa fie la dispozitia viitorilor clienti in timp real pentru a raspunde solicitarilor urgente.

Utilizatorii site-ului se pot folosi de impresiile altor turisti care si-au lasat parerile despre locatia respectiva si despre calitatea serviciilor agentiei de turism. Mai mult de atat, se pot posta imagini din calatorii pentru a facilita luarea deciziilor altor viitori turisti, se pot posta comentarii despre anumite locatii pe care turistii le-au vizitat.

In concluzie, site-ul doreste sa fie in ajutorul fiecarui turist, fiecarei persoane care-si doreste sa plece intr-o calatorie si are nevoie de mai multe informatii pentru ca aceasta sa fie un real succes.

Website-ul interra.ro este un site activ si interactiv ce va fi incontinuu imbunatatit si optimizat de catre Prologue Advertising, care va raspunde prompt cerintelor clientului si utilizatorilor pentru ca acest proiect sa-si atinga obiectivele: de a satisface iubitorii de calatorii  prin oferte senzationale si informatii turistice extrem de utile, interesante si folositoare turistului.

Agentia Prologue Advertising a raspuns tuturor acestor cerinte si necesitati prin executia unui site atragator, placut si usor de navigat cu multe functionalitati si extrem de interactiv.

Despre Prologue Advertising
Nu suntem doar o alta agentie de webdesign, suntem chiar agentia de care aveti nevoie! Punem accent pe sinceritate in relatia noastra cu clientii. Mai mult, oferim consultanta alaturi de proiectele pe care le dezvoltam pentru ei, astfel incat sa maximizam utilitatea acestora.

Sursa: www.prologue.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu