Blog de promovări online

joi, ianuarie 12, 2012

Mereusanatos.ro - Livrare oriunde in Romania!

MereuSanatos.ro
Magazinul online Mereusanatos.ro livreaza oriunde in Romania! Pentru comenzile de minim 200 lei transportul este GRATUIT!

Magazinul online Mereusanatos.ro ofera o gama de produse pentru sanatate din urmatoarele categorii:

Afectiuni cardiovasculare, Afectiuni digestive, Afectiuni genito-urinare, Antialcool-Antitabac, Antialergice, Aparatura tehnico-edicala, Calmante-antistres, Carti, Cosmetice, Cuplu si sex, Dermato-cosmetice, Dermatologice, Diverse, Hepatoprotectoare, Imunostimulatoare, Pentru diabet, Pentru memorie, Pentru sistemul osos, Pentru Slabit, Produse pentru copii, Produse pentru femeiRaceala si gripaSuplimente nutritive ,Tratamente naturale.

Indiferent de produsele comandate, de cantitatea acestora, livram oriunde in Romania. Oferim clientilor nostri optiuni variate de livrare, fiecare client avand posibilitatea de a alege  modalitatea de livrare ce se potriveste cel mai bine pentru el!

De asemenea, plata se poate face in avans prin ordin de plata sau ramburs, in momentul livrarii produselor.

Pentru comenzile de minim 200 lei, transportul este GRATUIT, oriunde in Romania.

Comenzile pot fi facute 24h/24h, 7 zile din 7, online pe www.mereusanatos.ro sau la televon 0729.292.125, de luni pana sambata intre orele 8:00 - 21:00.

De asemenea, pe www.mereusanatos.ro puteti urmari imagini live din Bacău, de pe str. Republicii, iesirea spre Bucuresti.

Accesati acum www.mereusanatos.ro, abonati-va la newsletter si fiti primii care aflati noutatile si promotiile noastre! In curand vor incepe noi campanii de reduceri!

Mereusanatos.ro, produse pentru sanatate!

Sursa: www.mereusanatos.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu