Blog de promovări online

sâmbătă, februarie 18, 2012

MindManager 2012 Professional - liderul instrumentelor de mapare a informatiilor

MindManager
MindManager reprezinta liderul instrumentelor de mapare a informatiilor, fiind folosit de companii din Fortune 1000, precum si de peste 1,8 milioane de oameni din intreaga lume. Puteti face capturi, puteti organiza, planifica si actiona pe baza unor idei si informatii, utilizand aceasta solutie software de top pentru maparea informatiilor.

Maparea informatiilor si altele Expuneti obiectivele, sarcinile si alternativele strategice intr-o varietate de formate vizuale care ajuta la intelegere, inclusiv harti de informatii, schite, grafice Gantt, vizualizarea analizei de tip 2x2, diagrame organizationale si liste de continut indexat. Adaugarea continutului si contextul Adaugati multiple hyperlink-uri, fisiere atasate, notite, imagini si foi de calcul tabelar, pentru a furniza nivele aditionale de detalii pentru informatiile mapate. Rapid, trageti si plasati continutul pentru a-l reorganiza si oferiti structura dorita. Folositi pictograme, tag-uri, forme pentru topicuri, bule de tip “callouts”, chenare, culori, sortarea in functie de topicuri si numerotarea, pentru a furniza continut aditional. Creati idei Utilizati un proces de brainstorming integrat, pentru a imbunatati calitatea si cantitatea ideilor pe care le genereaza echipa dvs. Incepeti procesul definind clar provocarea careia trebuie sa-i faceti fata, folosind un set de intrebari si imagini. Generati noi idei cu ajutorul unui set de cartonase cu cuvinte, imagini si intrebari, care impulsioneaza gandirea intuitiva. In final, plasati pe categorii, sortati si selectati din rezultate ideile cele mai bune, pentru a trece rapid la un plan de actiuni bine definite. Analizati alternativele Luati decizii mai bune prioritizand si categorisind topicile mapate, folosind diagrame de analize 2x2. Pur si simplu trageti si plasati in Analysis View topicurile dorite. Printre diagramele standard se numara Cost vs. Opportunity, Urgent vs. Important, SWOT si altele. Diagramele pot fi salvate in MindManager sau exportate in Microsoft Excel.

Managementul proiectelor si sarcinilor Definiti proiectele introducand usor sarcinile si atribuind criteriile-cheie, cum ar fi prioritatea, resursele atribuite, durata si procentul corespunzator realizarii. Rezultatele pot fi vazute sau ca o harta de informatii, sau ca diagrama Gantt cu toate elementele-cheie dependente scoase in evidenta. Folositi filtre de sarcini pentru a evidentia termenele limita pentru sarcini sau alte momente critice. Profitati de machetele pre-construite si care sunt incorporate, disponibile atat pentru planificare strategica, cat si pentru managementul produselor, in interiorul solutiei MindManager si pe tot parcursul galeriei “Mindjet Online Gallery”. Prezentarea hartilor informatiilor Prezentati-va informatiile si sporiti angajamentul utilizand slide show-uri personalizabile si vizualizari ale prezentarilor automate ale solutiei MindManager. De asemenea, se pot exporta usor slide-urile in Microsoft PowerPoint. MindJet Connect Integrarea in MindJet Connect va da oriunde si oricand acces la hartile dvs., impreuna cu abilitatea de a utiliza in comun aceste harti de informatii si alte fisiere. Editia gratuita va permite sa invitati pe cine doriti, pentru vizualizarea editarii si co-editarea hartilor dvs. – editorii de tip “oaspeti” nu au nevoie sa cumpere nici un produs software in vederea interactionarii cu hartile dvs. Editia Business adauga posibilitati de colaborare si de management al documentelor, la nivel avansat, astfel incat echipe extinse pot lucra, efectiv, la mai multe proiecte.

Despre ROMSYM DATA SRL
Romsym Data este o companie specializata in distributia de software si oferirea de solutii complete IT; unul dintre cei mai importanti furnizori din Romania si Republica Moldova, oferind tehnologie de ultima ora, produsa de lideri mondiali in: solutii de securitate (Symantec, Arkeia, GFI), managementul retelelor (Alt-N Technologies, Vector, Tobit Software, Blue Coat), DTP si web design (Adobe, Xara), managementul afacerilor ( SAP Business Objects, IBM SPSS), soft stiintific, sisteme Open Source.

Sursa: www.romsym.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu