Blog de promovări online

luni, februarie 20, 2012

White Horse anunta cu mandrie aniversarea celor 15 ani de existenta!

White Horse
In februarie 1997, White Horse Pub&Restaurant isi deschidea pentru prima oara portile, incepandu-si inca de pe atunci, cu pasiune si dedicatie relatia speciala cu clientii sai. 15 ani mai tarziu, multi dintre acestia sunt in continuare clientii casei, frecventand cu regularitate pubul si restaurantul.

“Am inceput business-ul acesta cu dorinta de a construi o relatie solida cu fiecare client care paseste pragul nostru” a spus Cristian Paun, proprietarul si administratorul localului. “Iar unul dintre principiile fundamentale ale acestei relatii a fost si este respectul fata de client si preocuparea sustinuta pentru ceea ce le oferim, de fiecare data, celor ce ne viziteaza.”

White Horse a devenit de-a lungul timpului un loc care a facut istorie si in care s-au legat prietenii, parteneriate si chiar relatii de familie. Un loc in care mancarea buna si preparata cu daruire a facut diferenta, iar atmosfera calda si primitoare le-a generat clientilor sentimentul de loc familiar si prietenos.

Pentru ca oferta sa fie completa terasa restaurantului a fost convertita intr-un generos loc de joaca pentru copii, dotat cu diverse centre de activitati creative si interactive, supraveghetor calificat si entertainment externalizat, ceea ce confera localului posibilitatea de a organiza petreceri pentru copii si evenimente dedicate lor.

Pubul, locul de intalnire dupa o zi activa, isi asteapta clientii cu promotii atractive happy hour, in fiecare zi, intre orele 18:00 – 20:00.

In cinstea acestei aniversari, White Horse va lansa, in scop de aprofundare si consolidare a relatiei cu clientii sai,  un program de loialitate bazat pe carduri de fidelitate cu care se vor acumula beneficii pe termen lung. Regulamentul programului va fi afisat pe site-ul restaurantului si informatii suplimentare vor fi furnizate de catre angajatii restaurantului.

“Cu aceasta ocazie dorim sa multumim clientilor nostri pentru increderea si aprecierea oferita de-a lungul anilor. Existam datorita lor si loialitatea acestora ne onoreaza si ne obliga sa fim mereu mai buni. Multumim furnizorilor nostri pentru suport si pentru excelenta colaborare! Doresc sa multumesc in mod special si staffului nostru, oameni extraordinari care formează o echipa de exceptie.” a mai adaugat  Cristian Paun. “

Despre White Horse
Restaurantul White Horse este situat in Dorobanti si este deschis in fiecare zi intre orele 12:00-24:00. Pentru rezervari si informatii suplimentare, gasiti mai jos coordonatele esentiale ale locatiei.

Sursa: www.whitehorse.ro

Un comentariu: