Blog de promovări online

luni, martie 12, 2012

Cadourile sunt o marca a pretuirii si dragostei pe care o porti unei persoane

HomeDeco
Cadourile sunt o marcă a preţuirii şi dragostei pe care o porţi unei persoane. Acestea trebuie oferite din inimă şi mai ales trebuie să ţinem cont şi să analizăm şi momentul în care dăruim cadoul persoanei aniversate şi iubite. Cadourile pot fi ierarhizate în aniversare, dar şi spirituale. Să nu uităm, că din rândul celor spirituale, consemnăm că fiecare zi ce ne este dată să o trăim constituie un miracol existenţial, pe care trebuie să-l iubim şi să-l repectăm.

Referitor la cadourile aniversare, acestea pot fi oferite cu ocazia unor evenimente existenţiale, inedite: ziua de naştere a unei persoane familiale, celebrări ale căsătoriei, botezului, ale spaţiului nou locativ, achiziţionat, ale logodnei, ale „Zilei îndrăgostiţilor”, ale iubirii etc.

În general, cadoul trebuie ales cu grijă în funcţie de personalitatea fiinţei căreia îi dăruieşti această mărturie a dragostei personale, dar şi analizând şi interpretând dorinţele aniversare ale unei persoane. Pentru o gamă diversificată de „peceţi personale”, putem ţine cont şi de mostrele oferite pe site-ul www.homedeco.ro şi anume: „cadouri Crăciun, cadouri femei, cadouri bărbaţi, cadouri pentru copii, cadouri pentru casă, cadouri pentru colegi, cadouri pentru pasionaţi de gătit etc.” Site-ul este accesibil oricărei persoane interesate în a face o bucurie celor dragi şi nu numai: colegilor, apropiaţilor, cunoscuţilor ş.a.m.d.

Remarcăm că este deosebit de emoţionant atât să achiziţionezi cadouri, cât şi să le dăruieşti. Privirea plină de bucurie, iubire, zâmbet, lacrima de obrazul celei/celui căruia îi dăruim cadoul sunt mărci ale încântării şi ale faptului că nu ai căzut în anonimat odată cu trecerea inexorabilă a timpului şi a înaintării în vârstă.

Deci oferă, ca să fii iubit, remarcat, îndrăgit, apreciat, reţinut cu mult drag în memoria persoanei căreia îi dăruieşti cadoul şi pe care o menţii vie în inima ta!    

7 comentarii:

  1. cadourile sunt cele mai frumoase...nu trebuie sa fie pompoase sau scumpe....ci sa vina de la persoana pe care o iubesti si sa fie un cadou facut cu dragoste;)

    RăspundețiȘtergere
  2. clar asta si intotdeauna inebunim cand vrem sa luam un cadou special persoanei iubite :))

    RăspundețiȘtergere
  3. imi place sa primesc si sa ofer cadouri la nebunie:X

    RăspundețiȘtergere
  4. e frumos sa ai cadouri de la persoana iubita, amintiri frumoase :x

    RăspundețiȘtergere
  5. acum stiu de unde sa imi iau cadouri de bun gust.

    RăspundețiȘtergere