Blog de promovări online

duminică, aprilie 01, 2012

Luna eco pe Papetarie.net!

Papetarie
Foto: www.papetarie.net
Acasa sau la serviciu, avem nevoie de cel putin un birou dotat cu un calculator  conectat la internet si foarte multe articole de birou in jurul acestuia, la care sa lucram mai toata ziua. Si cu cat credem ca avem mai multa papetarie in preajma noastra, cu atat avem de fapt mai putina. Mereu mai avem nevoie de hartie pentru imprimanta, bibliorafturi pentru indosarierea actelor, cutii de arhivare, diverse instrumente de scris, nelipsitele accesorii IT si multe alte lucruri indispensabile.

Navingand pe internet am descoperit o impresionanta papetarie online de unde putem comanda practic tot ce ne trebuie la un birou. www.papetarie.net este magazinul online al companiei Dacris Impex, unul dintre cei mai importanti jucatori de pe piata articolelor de birou, cu o experienta de peste 17 ani in domeniu. Dacris este unicul importator al produselor Pilot in Romania si distribuitor pentru branduri de renume precum: 3M, Fellowes, Tarifold, Xerox, HP, Esselte, Rapid, Aero, Etilux, Elba, Brother, Papyrus, Noki, Trodat, Tork, Aurora, M&M, L’Oblique.

Site-ul este foarte bine structurat, usor de accesat (accesibil oricarei persoane ce poseda cunostinte minime de navigare pe internet) iar procedurile de comanda, plata si livrare sunt cele obisnuite unui magazin online.

In plus, pe www.papetarie.net putem gasi si articole de birou eco, unde avem parte chiar si de o oferta foarte atractiva. La achizitia de articole de birou in valoare de 500 lei platim doar 400 lei!

Spor la cumparaturi!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu