Blog de promovări online

duminică, aprilie 01, 2012

Si incaltamintea reflecta personalitatea noastra!

Papuci
Foto: www.zorilestore.ro
Fiecare dintre noi avem nevoie de încălţăminte. Aceasta reflectă personalitatea noastră, este schimbată sau aleasă odată cu sosirea unui nou anotimp şi în funcţie de activităţile pe care le desfăşurăm sau la care suntem invitaţi. Fie că ne place sau nu, asemănător îmbrăcăminţei, încălţămintea reprezintă un accesoriu util şi necesar vieţii cotidiene. De aceea, aceasta ar trebui aleasă cu meticulozitate, deoarece, în acest fel, putem sau nu, să fim remarcaţi în diferite circumstanţe ale existenţei noastre: spre exemplu, dacă suntem invitaţi la o serată sau la un dineu, încălţămintea pe care o vom purta trebuie (fie că suntem bărbaţi sau femei) să fie elegantă şi într-o nuanţă coloristică asemănătoare îmbrăcămintei. Dacă vom merge la serviciu, atunci încălţămintea trebuie să corespundă ţinutei office sau casual în funcţie de solicitările jobului desfăşurat. Sunt înregistrate şi anumite situaţii, în care, din motive de sănătate – probleme ortopedice –, încălţămintea trebuie să corespundă acestor solicitări.

Odată cu venirea unui nou anotimp – primăvara – şi peste puţin timp, a verii, cerinţele noastre se vor îndrepta spre o încălţăminte mai uşoară, mai comodă şi, poate, mai vaporoasă.

Personal, am descoperit site-ul www.zorilestore.ro, ce îţi oferă modelul de încălţăminte preferat şi anotimpului cald. Încălţămintea corespunde unei game vaste de preferinţe.

Modelul de papuci pe care l-am ales: „Sandale G2B pentru femei GB STAR SANDAL FEM FF, cod 35294_50667 face parte dintr-o ediţie specială, fiind printre favoritele designeri-lor, în acest sezon. Cureaua de un alb lucios este pusă în evidenţă de o steluţă argintie, care va capta privirile tuturor, pe plajă. Designerii acestui model, Ipanema şi Gisele Bundchen, sprijină proiectul Tamar din Brazilia”.

Concluzionăm că indiferent de timp, spaţiu sau de situaţii, este de bun augur să alegem ţinuta care ne va scoate în evidenţă individualitatea şi ne va reprezenta mereu.

Si sa nu uitam de Campania pentru bloggeri! ZorileStore ofera 400 de perechi de papuci bloggerilor pentru un “test-drive” inovativ. Spre deosebire insa de test-drive-ul unei masini, papucii testati raman la tine! Mai bine zis, magazinul ZorileStore ofera gratuit 400 de perechi de papuci bloggerilor care participa la aceasta campanie! Vine vara iar ZorileStore si Blogatu.ro fac cadouri de sezon bloggerilor!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu