Blog de promovări online

sâmbătă, mai 12, 2012

Chirurgia cosmetica ofera astazi posibilitatea de a corecta multiple aspecte mai putin estetice ale corpurilor noastre

Dr Angela Petre
Odata cu trecerea timpului, in vietile noastre intervin multe fenomene fizice nedorite de fiecare dintre noi: pielea pleoapelor incepe sa aiba de suferit sub influenta factorilor de mediu, a factorilor genetici, a stresului si a noptilor nedormite, intervine aparitia ridurilor, apar kilogramele in plus si proeminentele nedorite in diverse parti ale corpului si lista poate continua la nesfarsit.

Aceste fenomene mai sunt influientate si de alti factori, printre care:
-factorul genetic;
-mediul in care traim: poluare, stres, expunere la raze ultraviolete natural (expunerea solara) sau artificiale (bronzatul la solar);
-obiceiuri personale: consumul mic de legume si fructe crude care in timp duc la carente vitaminice, fumatul, lipsa exercitiului fizic, statusul mental (s-a constatat ca persoanele depresive imbatranesc mult mai repede decat cele cu un tonus psihic bun), etc.

Procesul de imbatranire nu evolueaza cu aceeasi rapiditate la toate persoanele; fiecare individ este diferit, fiecare individ imbatraneste in propriul ritm. De aceea nu este nepotrivit sa ne gandim la operatii estetice chiar de la varste tinere (25-30 ani). Pentru cei care doresc sa-si imbunatateasca aspectul exterior, chirurgia cosmetica ofera astazi posibilitatea de a corecta multiple aspecte mai putin estetice ale corpurilor noastre iar chirurgia reconstructiva poate corecta numeroase anomalii cauzate de accidente, boli, defecte congenitale, ajutand pacientii sa se bucure de vieti normale si cat mai implinite.

Dr. Angela Petre este medic specialist chirurgie plastica - microchirurgie reconstructiva, cu interes deosebit in chirurgia sanului, contur corporal si reintinerirea faciala. In toate interventiile chirurgicale pe care le realizeaza, sunt utilizate cele mai noi tehnici chirurgicale la nivel international, adaptate nevoilor si dorintelor pacientului.

Sursa: www.drangelapetre.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu