Blog de promovări online

miercuri, iunie 13, 2012

Bosch lanseaza trafaletul electric Bosch PPR 250

Bosch PPR 250
Bosch PPR 250Bosch reinventează zugrăvitul prin lansarea trafaletului electric Bosch PPR 250 pentru pereţi şi tavane. Noul model de trafalet electric cu pompă este prevăzut cu un motor de 35 de W şi permite zugrăvirea uşoară, rapidă şi curată a pereţilor şi a tavanelor mari. Prin sistemul PaintControl, vopseaua este pompată direct din găleata de vopsea şi distribuită uniform pe trafalet, iar cu ajutorul sistemului EasyClean curăţarea dispozitivului este extrem de uşoară.

Alergatul obositor până la găleata de vopsea ţine acum de domeniul trecutului, la fel şi murdărirea cu vopsea a podelei pe drumul de întoarcere la perete. Datorită sistemului PaintControl nu mai este nevoie să fie protejate cu bandă adezivă decât foarte puţine zone. Mai mult, după ce suprafaţa dorită a fost zugrăvită, dispozitivul Paintroller poate fi curăţat rapid şi eficient prin sistemul EasyClean. Trafaletul Bosch PPR 250 permite folosirea vopselelor lavabile uzuale.

Trafaletul electric Bosch PPR 250 are un rezervor de vopsea cu un volum nelimitat, o putere de pompare de 0 – 400 ml pe minut, acoperind astfel o suprafaţă de 2 m² pe minut. Lungimea aplicatorului de vopsea este de 40 de cm, furtunul de alimentare cu vopsea are o lungime de 5 m, iar lăţimea trafaletului este de 25 de cm. În plus, greutatea trafaletului, cu vopsea, nu depăşeşte 0,5 kg.

Dispozitivul este adecvat pentru zugrăvelile pe suprafeţe plane de mari dimensiuni – precum gipscartonul sau gleturile; pentru vopsirea formelor speciale – şi mascarea suprafeţelor izolate; pentru tavane – caz în care vopsirea devine foarte comodă datorită extensiei de 120 de cm a trafaletului şi pentru suprafeţele înguste – cum ar fi glafurile de uşă sau dulapurile.

Sursa: Bosch Romania 

Un comentariu: