Blog de promovări online

sâmbătă, iulie 14, 2012

Ateliere de origami pentru copii

origami
Foto: www.antipa.ro
În cadrul ofertei educaționale de vacanță, lansată de către Muzeul ”Grigore Antipa” din 16 iulie începe un nou atelier de origami.

Atelierul î
și propune familiarizarea participanților cu tehnica plierii hârtiei, apărută în Japonia acum câteva sute de ani și dezvoltarea, prin joacă, a atenției la detalii, îmbunătațirea orientării în spațiu, a gândirii logice, a preciziei, a disciplinei și a comunicării. Acest modul se intitulează Baza triunghiului dublu și este dedicat realizării de animale, flori şi decoraţiuni ce pornesc de la această bază.

Noutatea acestor ateliere constă în aceea că atât copiii cât și parinții sau bunicii se pot înscrie la curs, petrecând astfel o parte a timpului împreună, într-o activitate relaxantă și distractivă care, nu necesită nicio aptitudine înnăscută.

Modulul este structurat în 5 sedinţe, de luni până vineri, de la orele 1430 la 1600 şi este susţinut de către instructorul Bogdan Petcu.

Costurile de participare sunt de 150 Ron/copil pentru 5 ateliere; iar înscrierile de participare se fac în limita a 14 locuri, pe adresa de email: florentinap@antipa.ro

Sponsori: LeoBurnett, The Geeks, DaVinci Learning, Nestle, Nesquik
Parteneri media: Unitedmedia, TVR3, Radio Romania, Calendar Evenimente, comunicatedepresa.ro, Centruldepresa.ro, Terra Magazin, Doxi, Pipo, BBC Science Focus, Zile si Nopti, Orasul Meu, Gradinite.com, Parentime, BeWhere!, Salut Bucuresti, SmartFM, Itsy Bitsy, RFI, 7 Pitici, Qbebe, inParc

Mai multe detalii: http://www.antipa.ro/ateliere-origamii-copii-2012 si pe pagina de Facebook a Muzeului ”Antipa”

Informatii suplimentare despre programe: dr. Aurora Stanescu, e-mail: auroras@antipa.ro, 0723.149.694

Despre MUZEUL NATIONAL DE ISTORIE NATURALA
Muzeul Naţional de Istorie Naturală ”Grigore Antipa” este o veche instituţie culturala, de educaţie şi cercetare ştiinţifică. In ultima vreme muzeul se remarcă prin dinamism, organizând manifestări inedite, interactive, pentru vizitatori de toate vârstele.

Sursa: www.antipa.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu