Blog de promovări online

luni, iulie 09, 2012

Intalneste-te cu specialisti internationali in marketing in retelele sociale la Social Networks Conference

Social Networks
Miercuri, 11 iulie 2012, la JW Marriott Bucharest Grand Hotel se va desfasura cea de-a treia editie Social Networks Conference, cel mai important eveniment ce isi propune sa ofere strategii si tactici de marketing in cele mai utilizate retele sociale in Romania.

Retelele sociale sunt recunoscute pentru puterea de a influenta opinia publica, de a modela decizii importante, de a conecta companiile cu consumatorii, atingand astfel numeroase publicuri-tinta.

Pentru a veni in intampinarea tendintelor actuale, pe 11 iulie Evensys organizeaza Social Networks Conference, eveniment ce reuneste experti locali si internationali pregatiti sa ofere timp de o zi un training avansat de marketing si comunicare in retelele sociale.

In cadrul evenimentului vor fi prezenti 3 specialisti internationali cu experienta vasta in zona de social media: Andrew Smith, Head Of Client Services, 180 Amsterdam, Emil Jimenez, CEO/CCO, Passion Communications, Czech Republic si Stefanos Karagos, Founder, XPLAIN. Informatii privind experienta si activitatea acestora pot fi gasite pe site-ul evenimentului: http://conference.socialnetworks.ro/2012/vorbitori.php

Evenimentul va cuprinde 4 sesiuni interactive axate pe cele mai mari provocari ridicate de comunicarea in retelele sociale. Prima sesiune vine in sustinerea companiilor ce doresc sa se implice din ce in ce mai mult in retelele sociale, oferind sfaturi pentru o comunicare eficienta si stabilirea unei strategii pe termen lung. Sesiunea a doua va prezenta o serie de studii de caz in care reprezentantii celor mai mari branduri vor vorbi despre oportunitatile si problemele pe care le-au intampinat in dezvoltarea unor campanii in social media sau de branding online.

Sesiunea a treia este dedicata exclusiv celei mai importate retele din prezent: Facebook. Participantii vor afla cum pot realiza o campanie de succes pe Facebook, cum sa creeze impact viral si cum pot masura interactiunea si antrena comunitatea. Ultima sesiune este concentrata pe noile retele sociale si pe modalitatile prin care brandurile se pot promova pe: Pinterest, Foursquare, Twitter, Trilulilu, TPU.ro.

Conferinta va fi marcata de asemenea de prezenta unor nume importante ale profesionistilor locali in online si reprezentantilor din zona acestor retele, printre persoanele anuntate numarandu-se: Raluca Kisescu, Marketing Manager, Avon, Justin Kadima, General Manager, Republika Interactive, Andrei Rosca, General Manager, Spada, Adriana Nestoriuc, Group Brand Manager, CSD, Pepsico, Alexandra Bideaua, Enthusiasm Developer, TPU.ro, Costin Radu, Managing Partner,

The Geeks, Dragos Stanca, Managing Partner, Q2M, Sorel Radu, Owner, eResearch, Adrian Stanescu, Managing Partner Romania & Moldova, Thinkdigital, Anca Nuta, Head of Identity & Communication, UniCredit Tiriac Bank, Monica Mircea, Strategy & Relationships Partner, Happy Digital si Cristian Manafu, Managing Partner, Evensys.

In plus, participantii la Social Networks Conference vor primi un eBook gratuit, cu informatii la zi, care concentreaza intr-un singur loc 300 de date esentiale, instrumente potrivite, solutii si sfaturi necesare utilizarii cu succes a platformei Facebook.

Mai mult, participantii vor avea ocazia sa castige pentru ei sau pentru compania pe care o reprezinta o aplicatie de Facebook gratuita, care sa contribuie la cresterea numarului de fani de pe pagina de Facebook, oferita de HappyDigital.

Cei interesati sa participe la eveniment isi pot rezerva un loc pana marti, 10 iulie. Detalii complete despre eveniment si inscriere sunt disponibile pe site-ul dedicat: www.socialnetworks.ro, iar pentru a fi permanent la curent cu ultimele noutati, puteti urmari si pagina de Facebook a evenimentului: facebook.com/socialnetworks.ro.

Despre Evensys
Cu 6 ani de experienta in dezvoltarea de conferinte si seminarii proprii, Evensys (www.evensys.ro) organizeaza in acest moment o paleta larga de evenimente, ce trateaza tematici actuale, relevante atat pentru industria de business locala, cat si pentru cea din Europa Centrala si de Est. Astfel, Evensys dezvolta conferinte si seminarii proprii, ce acopera 6 arii de expertiza: Marketing & Comunicare, Internet & New Media, Financiar & Investitii, Human Resources, Real Estate si Retail.

Sursa: www.socialnetworks.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu